Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да използвате сензорни лампи?

Гараж и мазе

отговори:

Сензорните осветителни тела, лампите със сензор и както и да ги наречете, винаги изпълняват една и съща функция а то автоматично включване на осветлението чрез регистрирано движение.

Може би на всеки от нас някога се е случило да напусне стаята без да изключи осветлението. В най-добрия случай се случва само за десетки минути, при донасянето на неща от гаража в кухнята, в други случай, чак след прибиране от работа. Независимо дали е било за по-кратко или по-дълго време, и в двата случая излишно ще се нервирате, в края на краищата електричеството не е безплатно.

 

Точно за тези ситуации има сензорни лампи. Ако не знаете за какво става въпрос, ще Ви обясним. Представете си, че влизате в помещението и лампите се включват автоматично. Можете спокойно да си свършите работата и след като излезете лампите автоматично ще се изключат. Питате как ще стане това? Сензорните лампи тела имат вградени сензори за движение, които включват светлината при засичане на движение. Ако няма засечено движение в стаята, те ще изгаснат след кратка пауза.

 

Но за какво са полезни тези лампи? Както може би вече сте разбрали, това улеснява придвижването между помещенията поради липсата на превключватели. Стенните и ъглови скоби (държачи, стойки) ви позволяват да инсталирате и насочвате лампите точно там, където искате. Чудесни са за изба или гараж, тъй като не е нужно да търсите и напипвате стената в тъмното. Друг важен фактор са спестените пари за електроенергия. Не само заради автоматичното изключване, но и заради LED технологията, която има осветлението.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

225,90 лв.

136,90 лв.
Налично в склада над 50 бр.
наличен на склад
бр

BL1488

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и