Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Модерни полилеи - Philips

Vendor 3
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Модерните полилеи могат да внесат напълно различна атмосфера и дизайнерски стил във вашия дом


Модерните полилеи за хол или спалня придават невероятен стил на вашето интериорно осветление. Тези стилни полилеи предлагат качество, съвършенство и дизайн на светлината. Някои от модерните осветителни тела, които ви предлагаме могат да бъдат доставени с допълнителен сет LED крушки. По този начин ще имате възможност да коригирате светлината с дистанционно управление


При производството на полилеите на верижка и други модерни полилеи, се изчислява предварително разстоянието от крушката до тялото. По този начин можете да сте сигурни, че няма да се нагрява прекалено силно. Ако все още имате притеснения, можете да снабдите модерните LED полилеи със смарт крушки, които да контролирате с гласова команда. По този начин ще задавате автоматичен режим и ще спите спокойно нощем. 


Днес, модерните полилеи, които ще намерите в нашия магазин, не са просто осветителни тела, а нов начин да създадете друг облик на вашите помещения. В тази категория освен модерни полилеи, можете да открите и кухненски полилеи, селски полилеи, детски полилеи и други - широка гама от осветителни тела, които да внесат светлината във вашия дом по начин, по-който не сте и предполагали.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и