Безплатна доставка при покупки над 180 лв.

60 дни за връщане

Експертни съвети

+359 24928465

Вход / Регистрация

0

0,00лв.

Вашата количка е празна.

Пазарувайте за още 180,00лв. и ще получите БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Защо да си купите осветление със сензор?

Време на четене 3 минути
Може да Ви интересува

Трябва да станете през нощта и преди да намерите превключвателя на лампата, половината от нещата на нощното шкафче падат на земята, или когато се прибирате вкъщи, искате да не ритате статуетките пред входа? Значи е време да си вземете осветително тяло със сензор.

Осветителни тела със сензор за интериор

Може би няма човек, който да не става през нощта когато вече няма дневна светлина, примерно до тоалетна, да погледне какво ново има в хладилника или да изпие една чаша вода. Със сигурност познавате тази ситуация добре. Опипвате за превключвателя на нощната лампа, където е кремът за ръце, дистанционното управление и мобилният телефон и изведнъж всичко е на земята. Не само, че будите цялото семейство с шум, но със светлината от нощната лампа притеснявате и лежащия до вас.

Ето защо заради всички тези случаи е най-добре да си купите осветително тяло със сензор. Такъв осветител най-често се поставя в контакта. Той е малък, така че няма да ви пречи. Когато засече движение се включва, но не така, че да събуди някой друг, защото интензитетът на светлината е нисък. В същото време свети достатъчно, за да виждате добре къде стъпвате. След няколко секунди, светлината изгасва отново. Включва се само когато се върнете назад и сензорът засече движение.

 
 

Ако имате нужда от осветително тяло със сензор но с по-силна светлина, това не е проблем. Може да ви служи като класическо осветление за таван или стена, с разликата, че няма нужда от превключвател. Подходящи са например в някои коридори или тоалетни. Често се използват и във всички видове търговски помещения точно в гореспоменатите тоалетни, коридори или складове.


Екстериорни осветителни тела със сензор

Сензорните осветителни тела не се използват само в интериора на вашия дом. Те също са идеалното решение за употреба и отвън, пред дома. За да не се налага да търсите превключвателя в тъмното, докато стъпвате в калта или до като се подхлъзвате върху мокри листа, идеалното решение е екстериорна лампа със сензор. Работи на същия принцип като интериорната. Когато засече движение на определено разстояние, лампата се включва автоматично. Това осветление може да бъде полезно и при разтоварване на багажника на колата ви, когато отвън няма светлина. И обратното, сутрин ще го оцените, когато слагате багаж в колата.

 
 

Ако имате например декоративна градина с цветя или алпинеуми, например, ще намерите сензори за движение с формата на различни анимационни герои или животни, които не само осигуряват осветление, но и изпълняват декоративна функция. Значи с един куршум - два заека.

 

Всеки, който иска да спести някой лев, със сигурност ще бъде доволен. Осветителните тела със сензор имат и LED версия. И за интериор, и за екстериор. Така не само няма да имате нужда от превключвател, но с тези LED сензорни лампи и ще спестите текущи разходи.

 

Освен това много осветителни тела със сензор са на специални цени и с отстъпки до 70%. Затова не се колебайте а намерете осветлението, което ви харесва най-много.

Автор на статията:

Препоръчителни продукти