Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Обзаведете всяка стая

Новини и обяви

От всекидневната, спалнята и банята до коридора. Всеки квадратен метър от вашия дом заслужава качествени и надеждни мебели, които изглеждат страхотно.

Нашата оферта не включва само осветление. Една от категориите, които разширяваме са мебелите. Поради това можете да обзаведете дома си с качествени и добре изглеждащи продукти.

Всекидневна стая

Мястото за срещи, забавление и почивка си струва да обзаведете с мебели, които ще издържат много години. Можете да обзаведете всекидневната според вашите желания с продуктите от нашата оферта. Имате много възможности – от естествени материали (дървени мебели) до ламинат или метал, който внася модерна нотка в интериора. Популярен е и скандинавският стил, характеризиращ се с прости форми, съчетания на метал с дърво и минимализъм.


В раздела масички за кафе ще откриете множество продукти, които се различават по размер, цвят и дизайн. Важен показател при избора на маса е нейната височина, която трябва да е същата като височината на седалката на дивана или фотьойла. Популярни в момента са масите в черен или дървен дизайн, а стъклените повърхности също са сред най-търсените. 


Телевизионният екран ще изглежда елегантен с подходящ ТВ шкаф или секция. В днешно време телевизионните маси се правят предимно от дърво. Нюансите на дървото или черно-белите цветове са най-модерните в момента.


Имаме основата на всекидневната, но без други мебели тя би изглеждала наистина празна. И така, разгледайте нашето предложение от библиотеки, които в комбинация с цветни книжни корици придават колоритност на цялата стая. Важни части от всекидневната са етажерките и шкафовете. Те ще придадат оригиналност и уют на стаята и ще я превърнат в пространство, в което ще се чувствате като у дома си.


Спалня

За всекидневната писахме, че е място за почивка, това е двойно вярно за спалнята. Нощните шкафчета и тоалетките са съществено допълнение към леглото в спалнята.


Шкафовете са един от специфичните видове мебели, които не се вписват само в спалнята, но ще намерят своето приложение, например, във всекидневната или коридора. Офертата включва, наред с други неща, гардероби, които ще изглеждат страхотно във вашата спалня.


Когато обзавеждате спалняta, винаги помнете, че ярките цветове не стоят толкова добре там. От друга страна пастелните тонове и светлите нюанси са подходящи за сън и почивка. С други думи, тонове, които имат успокояващ ефект.

Кухня

Независимо дали сте любители на закуската или дългата вечеря, имате нужда от качествена маса и столове, на които да се настаните удобно. Ето защо ние непрекъснато разширяваме нашата оферта от трапезни маси и столове. А тя е наистина разнообразна, особено що се отнася до състава на материалите и цветовите варианти.


В кухнята се уверете, че разположението на мебелите е възможно най-практично. Височината на отделните мебели е много важна. Това се отнася както за работните повърхности, така и за масите и столовете. Между горната повърхност на седалката на стола и горната повърхност на масата не трябва да има по-малко от 24 и повече от 32 сантиметра.

Баня

Сутрините и вечерите не могат да бъдат завършени без посещение в банята. Знаем колко е важно да започваме всеки ден в добро настроение и да си лягаме в същото настроение. Ето защо банята е стая, която си заслужава да бъде обзаведена с функционални и хубави неща. Освен шкафове за баня с различни форми и размери, тази категория включва и дизайнерски поставки за тоалетна хартия или комплекти за баня със сапунерка.


Кабинет 

Мислим и за тези, чийто дом включва учебен или работен кът. Ако принадлежите към тази група хора, разгледайте секцията бюра, които се отличават с ергономичност и практичност. Освен класическите, ще попаднете и на регулируеми бюра, идеални за работа с лаптоп.

Аксесоари за всяка стая

Можете да завършите истински дом само с оригинални аксесоари. Офертата включва още етажерки, поставки за цветя и саксии, помощни маси, огледала, закачалки или шкафове за обувки.


В скорошната ни статия писахме за продукти, които ще направят хобитата ви по-приятни. От пътуване до работа в градината.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и