Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Направете свободното си време още по-приятно

Новини и обяви

Постоянно разширяваме нашия асортимент с нови категории и продукти. Интересните за нашите клиенти направления включват и развлекателни дейности под името Хоби.

Нашата оферта от продукти не се изчерпва с качествени осветителни тела и източници на светлина. Постоянно я разширяваме с нови категории и продукти. Тези, които можете да намерите в категория Хоби, не правят изключение. Всички те са обединени от качеството и доказаните доставчици.

Пътуване

В секция Пътуване ще намерите продукти, необходими за вашите пътувания, но и продукти, които ще направят пътуването ви по-приятно. Преди да отидете някъде, трябва да имате багаж, на който можете да разчитате. Ето защо можете да изберете качествена раница или пътна чанта от нашия онлайн магазин. Офертата в секция Пътуване включва и голям набор от помощни къмпинг средства, но не бива да забравяме и любителите на фотографията, които могат да разгледат асортимента ни от стативи, фото раници или екстериорни екшън камери. И за да сме сигурни, че вашите електронни устройства няма да останат без енергия на полето, ние имаме и адаптери за пътуване или външни батерии за вас.

Работилница 

Ако сте един от феновете на „Направи си сам“, трябва да проверите работилницата си и да видите какво друго можете да добавите там. Имаме всичко, за което можете да се сетите в нашата оферта: от ролетки, изолационни ленти, до моторни триони.

Градина

Тази категория включва градински инструменти, но също и градински консумативи. И не свършва с това. Освен за отглеждане на цветя или зеленчуци, градината е идеално място и за почивка и забавление. Ето защо можете да закупите всичко, което искате за барбекю или да получите нови градински мебели от нашия онлайн магазин.


 

Гейминг

Независимо дали сте професионален геймър или просто играете за забавление, можете безпроблемно да оборудвате своя гейминг кът с продукти от тази категория. Можете да започнете с мебелите - можете да изберете гейминг маса или качествен стол. Клавиатури и мишки, тонколони, слушалки и микрофони, както и гейминг осветлението също ще ви помогнат да подобрите производителността и изживяването си в игрите.

Аксесоари за домашни любимци

Вашите домашни любимци заслужават повече от добро лакомство за своята лоялност. Ето защо предлагаме одеяла, купи и фонтани, постелки и хигиенни консумативи в нашия онлайн магазин. Когато е време за игра, играчките или драскалките за котки ще са идеални. И след времето за игра е време за приятно бягане. Можете да закупите на вашия домашен любимец една от дрехите от нашия асортимент.  

Мебели 

Освен секция Хоби, категорията Мебели също търпи значително разширяване на предлагането си. Там ще намерите мебели за всяка стая от вашия дом. За всекидневната можете да закупите нова масичка за кафе и маса за телевизор или да разгледате библиотеките ни. Разделът разбира се включва и мебели за спални (скринове, нощни шкафчета), бани (огледала, шкафове за баня) или коридори (поставки за цветя, закачалки, шкафове за обувки). И офертата не свършва дотук.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и