Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Вечно осветление от марката LUXERA

За марките

Най-добрите материали, модерен дизайн и първокласно качество. Ако търсите най-доброто, лампите на марката LUXERA ще Ви го осигурят.

За производителя

Марката LUXERA има дълга традиция. Тази компания е основана през 1994 г. в Словакия. Успехът на компанията се простира до международни граници. Основава се на много години опит и началната фаза - разработката, както и впоследствие производството и крайните продажби на лампите. Тя непрекъснато се интересува от нуждите на клиентите, на които след това отговаря подобаващо. Всеки клиент ще открие точно това, което търси. Това означава модерно, стилно, но също така класическо и функционално осветление. Компанията предлага и сложни комплекти осветление както за интериор, така и за екстериор. В офертата ѝ ще откриете и екологични източници на светлина, които са много търсени в днешно време. Големият ѝ асортимент е голям плюс, но още по-хубавото е, че лампите са на много разумни цени, което всеки клиент би оценил.

Лампи на марката LUXERA

Асортиментът на производителя LUXERA се фокусира главно върху модерния дизайнерски стил. Затова пасва предимно на модерен интериор. Първокласният вид на лампите е свързан с използваните за производството им материали. Това са различни комбинации от лъскав и матов хром, стъкло, кристално стъкло или, например, текстил. Специалитетът на марката са полилеите. Затова изпъкват най-много при първия поглед в стаята. Тук ще откриете много дизайнерски артикули. Разбира се, полилеите не са единственото хубаво, което компанията може да предложи. Тя предлага и други видове интериорни лампи. Това са таванни лампи, кристални лампи, спотове и много други. В допълнение към големия асортимент интериорни лампи, ще откриете и екстериорни лампи. Един екстериорен спот или аплик може да осигури качествено осветление дори и на открито. Въпреки това ще намерите и енергоспестяващи екстериорни LED лампи.


PREZENT

Тази марка има много дълга традиция в Словакия и Централна Европа. Можете да видите лампите ѝ при много от бизнес партньорите ѝ или в големи супермаркети. Тя предлага модерни, но също така и класически осветителни тела. За да можете да изберетее от големия асортимент класически или дизайнерски и модерни полилеи, лампи или aплици, както и от многото различни спотове. Ще откриете също екстериорни лампи, които ще озарят градината Ви или екстериора около къщата Ви. В допълнение към голямия им асортимент има и едно голямо предимство. Фактът, че тези първокласни качествени артикули са на невероятни цени. Феновете и на класическия стил, и на дизайнерския и модерен стил ще ги харесат.

EMITHOR

Под това име се крие млада и много динамична марка. Целта ѝ е да осигури на клиентите функционално и индустриално осветление, което същевременно да е естетично и поднесено с вкус. Акцентът са семплите и чисти линии. За да имат поддръжници сред потребителите от младото поколение. Осветлението е подходящо за домакинство и често се използва от архитекти в техните проекти. Компанията се фокусира върху индустриалните и таванни лампи. Тя предоставя много високо качество, в сравнение с конкуренцията си. Артикулите винаги са технически изпипани. Затова крайният потребител получава сложно осветително тяло, изработено прецизно и с първокласно качество.

В общи линии, ако искате първокласно качество на разумна цена, попаднали сте на точното място.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и