Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Prezent

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

PREZENT.CZ   


Нашата компания PREZENT.CZ s.r.o. базирана в Чешката република в Бланско е създадена с цел да предложи на всички качествено осветление на ниски цени. Малко след основаването на компанията през 2005 г. марката PREZENT стана основен доставчик на осветителни тела за големи търговски вериги в Чехия, Словакия, Полша и Унгария. Осветителните тела PREZENT предлагат вътрешно и външно осветление от всички възможни комбинации и форми, така че всеки да намери нещо за себе си, независимо дали са витражи, рустикални осветителни тела или прости бели лампи за баня. Осветителните тела PREZENT също предлагат редица видове - стенни осветителни тела, тавани осветителни тела, осветителни тела за окачен таван, но също и полилеи PREZENT.      

  

Вярваме, че гамата осветителни тела PREZENT ще озари вашите кухни, дневни, бани и детски стаи. Можете да вземете целия асортимент в клона на DONOCI Blansko. Имаме почти всички лампи от PREZENT на склад.    

www.prezent.cz - лампи и осветление за вашата къща.  

При нас ще откриете богато разнообразие от осветлителни тела. Можете да разгледате и нашите други доставчици, като Osram, TOP Light, Artemide, Apled и много други. 

 
Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и