Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Страхотни сензорни лампи - улеснете живота си

Kонсултиране

отговори:

Лампи за движение, сензорни лампи, лампи със сензор. Различни имена, но една и съща прекрасна характеристика. Всичко, което трябва да направите, е да минете покрай тях и Вашето желание „Нека бъде светлина“ ще бъде автоматична заповед за тях.

„Взех ключовете, телефона и портфейла. Но не забравих ли нещо?“ Не е нужно да забравяте Кевин, но помислете колко често, когато излизате от къщата, мислите дали сте оставили лампите включени. Ако бързате за важна бизнес или друга среща, това е последната нещо, за което искате да помислите. И дори не е нужно да споменаваме, че ненужното осветление ще поскъпне, особено в момента.


Сензорите за движение правят по-добри фокуси и от Копърфийлд 

Обещаваме, че това никога няма да се повтори със сензорните лампи. Но не всеки ги има окачени на стените или таваните у дома. Така че нека да ги разгледаме по-подробно в следващите редове. На първо място: функцията на сензорните лампи е не само да ги изключва, но и да ги включва. Няма повече търсене на правилния превключвател. Можете просто да се разхождате и лампата ще се включи автоматично. И когато излезете от стаята, тя ще се изключи. Номерът е в сензорите за движение, които са монтирани в лампите. Те се включват автоматично всеки път, когато засекат движение в стаята. И когато разпознаят, че в стаята няма никой, инструктират осветлението да изгасне. Това е много просто, интелигентно и най-пристрастяващо по добър начин.

Не търсите превключвател, а и спестявате пари 

Вероятно и Вие го знаете. Дори след много години не можете да си спомните с кой ключ можете да включите правилната лампа. Няма да имате този проблем със сензорните лампи, защото нямате нужда от превключвател за тях. Когато използвате стенни и ъглови държачи, можете да инсталирате и насочвате лампите накъдето желаете. Вече накратко посочихме, че ще спестите и от разходите за електроенергия благодарение на автоматичното изключване. Но няма да спестите пари само заради това. Някои от тях имат енергоспестяваща LED технология, която ще Ви помогне да превърнете неплатения си баланс за електроенергия в надплащания.


Къде да ги разположите? Има много опции 

Решихте ли вече, че сензорните лампи биха били идеални за Вас, но все още не сте сигурни къде да ги поставите? Ще Ви дадем няколко съвета. Гараж, изба, коридор, тоалетна, коридор, килер. Домът е навсякъде, но ние не ограничаваме въображението Ви. Вие ще знаете най-добре къде наистина ще Ви послужат.


Как работи технологията на сензорните лампи?

Сензорните лампи имат т.нар. PIR сензор (пасивен инфрачервен сензор). Това е електромагнитен сензор, който измерва инфрачервената радиация (IR), идваща от обекти около него. Може да засича движението на хора, животни и други предмети. Понякога можете да срещнете съкращението от PID, което означава пасивен инфрачервен детектор.


Сензорни лампи за домакинството

И сега по-конкретно за избора на правилната сензорна лампа. Ще започнем със сензорни лампи, които повишават Вашия комфорт и улесняват живота Ви у дома. Има много видове. Можете да ги монтирате на таван, но и на стена. Разполагаме с богат асортимент от LED лампи със сензор. Не забравяйте да разгледате практичните ъглови държачи, с които можете да завъртите лампата в желаната от Вас посока.

СЪВЕТ: Можете също да вземете сензорна лампа във вариант, който се захранва от слънчева енергия.

Ами ако токът спре? Дори когато това се случи, имаме решение, което е аварийна лампа със сензор. Включва се веднага щом открие пожар, дим или изтичане на газ в стаята. Ето защо закупуването им е инвестиция в безопасността, Вашата и на другите членове на дома Ви.

Имаме решение и за тези, които търсят наистина професионални помощници за търговски, технически или промишлени цели. Страхотната новина е, че имат петгодишна гаранция. Но не забравяйте този важен параметър - степента на IP защита, която показва степента на защита на лампата срещу проникване на течности или чужди тела. Колкото по-висока е степента на IP защита, толкова по-добре. Особено препоръчваме тези със защита IP44 и по-висока.


Екстериорни сензорни лампи 

Сензорните светлини определено не са само интериори. Точно обратното е. Нека разгледаме по-отблизо екстериорните.

Вашата градина е чудесно място за сензорна лампа. Покривът на пергола, стената на Вашата къща, градински навес. Пасва навсякъде. Можете да избирате между класически, LED или соларни градински лампи със сензор.

Градинските лампи със сензор, които се предлагат в много варианти, също ще бъдат украса и практичен помощник за Вас.

И сега имаме дизайнерски артикул за всички ценители. Номера на къщи със сензор, който ще удиви посетителите Ви още преди да позвънят.

Ако търсите други видове светлинни сензори, ние също искаме да обърнете внимание на лампи, аплици и професионални лампи със сензор, LED прожектори (разбира се, със сензор) или екстериорни сензори за движение.


Искам само LED сензорна лампа

Решихте ли да си купите LED сензорна лампа? За по-добър преглед можете да кликнете върху офертата ни за LED лампи, екстериорни лампи, аплици или лампи за баня. В тази версия са налични дори и флуоресцентни лампи за LED сензорни лампи - в интериорна и екстериорна версия.


Асортиментът е голям, просто изберете. 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и