Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Аварийни лампи със сензор

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Разнообразие от аварийни лампи със сензор


Разгледайте в нашия магазин голямо разнообраззие от аварийни лампи със сензор. Този тип сигнални лампи със сензор имат вградени Лед крушки, които гарантират издръжливост и силно осветление. Аварийните лампи със сензор за движение са проектирани, за да могат да ви осигурят допълнителна защита. Най-важното е, че лампите със сензор се включват при авария и отчитат опасността, като сигнализират със светлина и звук. Ние имам различни аварийни лампи, като можете да разгледате и някой от нашите Лед аварийни лампи, както и водоустойчиви аварийни лампи за всеки случаи. 

Имате възможността да се снабдите с наистина уникална външна сигнална лампа със сензор за дома или офис сграда. Ние предлагаме лампа за таван със сензор базиран на светодиоди ще ви предостави сигурност, надеждност и качество. Този тип аварийни лампи са подходящи за вътрешно и външно осветление на всякакъв тип сгради. Важно е по-време на евакуация всички работници и клиенти във всички помещения да бъдат уведомени.

Ние държим много на качеството на предпазните средства, които предлагаме. По този повод сме създали и други селекции от предпазни маски, ръкавици, респиратори и други.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и