Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED Градински лампи със сензор

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

LED градински лампи със сензор


Имате ли градина или двор, които искате да осветите? Ние предлагаме изключителни градински LED лампи, които са оборудвани със сензор. По този начин, можете да икономисате драстично от сметките за ток. LED крушките са много ефективни, защото светят ярко и изразходват ниска енергия. От друга страна, тези сензорни LED лампи ще се захранват със допълнителна слънчева енергия. Тя може да се използва вечер, когато си правите барбекю на двора. Разгледайте нашите LED лампи със сензор в тази категория за външно осветление и можете да намерите различни LED лампи за външен монтаж, които да си пасват с вашия стил. 


Ще ви помогнем да създадете нова атмосфера и осветление в двора си чрез нашите LED крушки със сензор за движение. Това е добър начин да спестите енергия и да спите спокойно, защото вечер ще се включват, ако някой влезе в двора ви. Разполагаме и с LED лампа с датчик за движение на батерии. Нашата голяма гама от осветителни тела за градина ще ви помогне да имате това осветление, което желаете. Предлагаме и други видове осветление за градина


Можете да намерите повече за екстериорното осветление в нашите селекции от градински лампи, осветление за таван и светещи домашни табели.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и