Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Прожектори със сензор

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Прожекторите със сензор при нас са на склад и са в наличност, за да можете да си набавите светлината, от която имате нужда.


Едни от най-силните осветителни тела на пазара са прожекторите с датчик за движение. При нас можете да си набавите външнен прожектор с датчик за движение. По този начин ще си осигурите сигурност и безопасност, както и много силно осветление в двора или градината. LED прожекторите със сензор вече са при нас и ще ви помогнем да се заредите с такъв за лятото. С нашите прожектори на фотоклетка можете да спестите доста голяма сума от месечните разходи за осветление. Не се колебайте, нека ви помогнем да оборудвате външното си осветление с някои от нашите LED прожектори със сензор за светлина.  Можете да комбинирате тези осветителни тела с някои от нашите соларни лампи за градина, имате възможност да си вземете екстериорнни колонни контакти, които са влагоустойчиви и непропускливи. 


Искаме да ви успокоим, защото монтажа на LED прожектор със сензор е лесен за инсталиране на почти всяка повърхност. Спокойно можете да монтирате LED прожектора по начин, който да освети голяма площ. Самите сензори за движение ще ви осигурят и безопасност късно вечер, за да се чувствате сигурни. Ако харесвате прожектори със сензор, можете да обърнете внимание и на нашите сензори и датчици за дим, и други вътрешни сензори за движение.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и