Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Разхладете се през горещото лято с продукти от Светът на светлините

Новини и обяви

включва огромно количество продукти, които ще ви охладят през горещото лятно време и ще ви загреят в моментите, когато става студено навън.

Топли, понякога прекалено горещи летни дни, ни подтикват да се къпем и да се занимаваме с различни дейности, за които останалата част от годината нямаме толкова много време. Въпреки това, все пак прекарваме много време на работа или вкъщи. Затова сме тук, за да ви осигурим приятни моменти между четирите стени с освежаващ вятър, осигурен от вентилаторите или климатиките от нашата оферта.

Тихи таванни вентилатори

Нашата преглед започва с класическите таванни вентилатори, които се отличават с тиха работа. Те намират приложение у дома ви не само през лятната сезон, но и през цялата година, тъй като в зимния режим можете да ги използвате за циркулация на топъл въздух от тавана и студен въздух от пода. Освен това, друго приятно изненада ви очаква и на фактурите за отопление, тъй като благодарение на тях ще спестите.

Таванните вентилатори се различават и по функциите, които справят. Любителите на класическите вентилатори ще оценят например модерното виждане на австрийската марка Globo, която при своите продукти се стреми към висококачествен дизайн и доказано качество. Пример за това е таванният вентилатор FERRO, подходящ особено за стаи с размер до 30 квадратни метра. Той, както и другите продукти от секцията, предлага също потребителски приятно дистанционно управление, с което можете да променяте интензитета на охлаждане за няколко секунди.

Все по-популярни стават и вентилаторите с осветление. За тях също важи, че благодарение на дистанционното управление ще можете да контролирате не само скоростта на въртене на лопатките, но и осветлението. Добавяме, че освен това изглеждат прекрасно. Без значение дали изберете дървен тип на лопатките или сребрист, направени от пластмаса.


                                                                

Стационарни, колонни и подови вентилатори

Алтернатива на таванните вентилатори са тези, които можете да поставите директно на пода. Тяхното значително предимство е в лесното преместване там, където имате нужда от тях. В нашата оферта можете да намерите стационарен, колонен и подов тип. Как се различават? Главно по размер и площта, която могат да охладят.

Стационарните вентилатори обикновено са най-големите от тези три вида. През лятото те са тук, за да охладят перфектно вашите стаи. А през зимата? Тогава, благодарение на функцията за обратно въртене, можете да се радвате, че въздухът около вас ще бъде загрят. На разположение са в широка гама от цветови варианти и дизайнерско оформление. Само трябва да намерите този, който ви харесва.

Колонните вентилатори се отличават с впечатляващия си външен вид, така че на пръв поглед почти не можете да ги различите от домашни декорации. Това се отразява и на цветовете им – в бяло, черно или сребърно.

И накрая, не можем да пропуснем и подовите вентилатори, налични на височини от 35 до 50 сантиметра. Можете да ги използвате също така за охлаждане или затопляне на стаята през по-хладните дни.


Масични вентилатори

Особено подходящи за работа на компютър са масичните вентилатори. Тяхната гама е много разнообразна и можете да ги закупите например със зареждане и powerbank или USB аксесоари. Голямото предимство на масичните вентилатори е не само лесното управление, но и тяхната компактност. Просто можете да ги приберете в гардероба, когато не са ви необходими.Стенни и вградени вентилатори

Подробно обсъдихме тавана, пода и масата, но все още не приключваме. Можете да се охладите и с помощта на стенни или вградени вентилатори. Стенните можете да използвате практически където и да искате. Вградените са подходящи предимно за бани, но също така например за кухни или тоалетни, с други думи навсякъде, където изисквате и функция за изсмукване. Някои от моделите включват и други екстри, като таймери или автоматични щори.


Аксесоари за вентилатори

Вече ли сте открили правия вентилатор за вас в нашите редове? Ако да, определено е добре да помислите дали няма да ви трябва функционални аксесоари. В нашия избор ще намерите например дистанционни контроли и превключватели, удължители или светлини за вентилатори.

Климатизация

Вентилаторът не е правилният помощник за вас? Ако обмисляте закупуването на климатик, не трябва да се отчайвате, защото при нас ще намерите и такъв. Стенна климатизация от Bosch предлага много възможности: Стандартно разполага с функции за охлаждане и отопление. Особено ефективна е функцията i-Clean, която премахва вредните бактерии чрез нагряване до 56 °C в испарителя, така че в помещението влиза само чист въздух. Можете също така да настроите желаната програма от богатата си гама. Пълен преглед на всички данни ще ви предостави приложението, което включва информация за външната и вътрешната температура, режима на работа и консумацията на енергия. Можете да го персонализирате според собствените си предпочитания.

Ако вътрешната климатизация не е във вашите планове, няма проблем. При нас ще намерите и мобилни устройства, които можете свободно да премествате от един ъгъл на дома си до друг. Те също са съвременни и включват най-новите технологични и системни елементи.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и