сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Вентилатори USB и с батерии

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Портативни вентилатори с батерии и USB


Вентилаторите са едно от най-важните устройства по-време на горещите месеци. Именно затова, в тази категория сме представили мини usb вентилатори с батерии. Те са малки, компактни и лесно могат да бъдат преносими и да се използват навсякъде. Много хора използват този тип вентилатор с батерии, защото са мощни, бързо и лесно се зареждат и могат да бъдат използвани навсякъде. Вземете си един от нашите портативни вентилатори, за да можете да издържите през лятото. В нашия магазин ще намерите и друг тип вентилатори с лампа, подови, настолни и вентилатори със стойка.


Ние предлагаме вентилатори на добри цени, както и безплатна доставка при покупка над 150лв. Можете още днес да си осигурите свеж въздух някой от нашите мощни джобни вентилатори на батерии. Алтернативния вариант е да използвате USB вентилатор, който да включвате към вашия преносим лаптоп. И двата вида ще намерите в складова наличност при нас. Ние можем да ви снабдим и с мощни батерии тип С, Д, плоски, АА батерии или зарядни устройства. По този начин ще имате необходимото електричество във всеки момент. 


Не пропускайте шанса си да разгледате някой от нашите промоции и отстъпки от някой осветителни тела, вентилатори и други ел. материали за домакинство


Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и