Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

USB вентилатори и на батерии

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Портативни вентилатори с батерии и USB


Вентилаторите са едно от най-важните устройства по-време на горещите месеци. Именно затова, в тази категория сме представили мини usb вентилатори с батерии. Те са малки, компактни и лесно могат да бъдат преносими и да се използват навсякъде. Много хора използват този тип вентилатор с батерии, защото са мощни, бързо и лесно се зареждат и могат да бъдат използвани навсякъде. Вземете си един от нашите портативни вентилатори, за да можете да издържите през лятото. В нашия магазин ще намерите и друг тип вентилатори с лампа, подови, настолни и вентилатори със стойка.


Ние предлагаме вентилатори на добри цени, както и безплатна доставка при покупка над 150лв. Можете още днес да си осигурите свеж въздух някой от нашите мощни джобни вентилатори на батерии. Алтернативния вариант е да използвате USB вентилатор, който да включвате към вашия преносим лаптоп. И двата вида ще намерите в складова наличност при нас. Ние можем да ви снабдим и с мощни батерии тип С, Д, плоски, АА батерии или зарядни устройства. По този начин ще имате необходимото електричество във всеки момент. 


Не пропускайте шанса си да разгледате някой от нашите промоции и отстъпки от някой осветителни тела, вентилатори и други ел. материали за домакинство


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и