Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Практични и дизайнерски! Такива са нашите продукти в категорията Домакинство

Новини и обяви

Нашият онлайн магазин се фокусира основно върху осветителни тела от различни видове. Но сега вашето домакинство също не трябва да страда.

Всеки понякога се нуждае от нов уред или нещо за домакинството. Сега ще намерите много различни неща за  дома и извън него, при нас на едно място .

Звънци и видеофони

Сега можете да имате общ преглед кой идва да ви посети и кой звъни на вратата. Можете да закупите не само класически звънци, които като бонус също ви позволяват да отваряте вратата от дистанция, но и видеофони, които имат безброй други предимства, които ще използвате главно за вашата безопасност. Благодарение на Wi-Fi връзката, можете не само да чуете звънеца и отворите  директно от дома си, но и да видите кой идва при вас.

Компютърни и телевизионни аксесоари

Купили сте си нов телевизор и сте установли, че предпочитате да го прикрепите директно към стената или искате нова компютърна мишка или шредер за хартия? Такива аксесоари за вашия компютър и телевизия вече могат да бъдат закупени и от нас. Не е нужно да ходите никъде повече и просто трябва да изберете всичко в удобството на вашия дом, освен това на едно място. Ще намерите и различни други компоненти за вашия телевизор, като кабели и стойки. Що се отнася до компютърните мишки, те са много висококачествени. Разбира се, имате избор на кабелна или безжична версия.

Малки електрически уреди и всичко за прахосмукачки

Може би сте обмисляли да си купите нов чайник или нов тостер. Различните фритюрници на горещ въздух също са на мода. Можете да закупите този асортимент от редица малки електрически уреди от нас. Нещо повече, можете да съчетаете тези продукти в един цветен тон. И когато си избирате нов уред, можете също да се запасите и с пликчета за прахосмукачката си или да възстановите стария си HEPA филтър. Всичко това отново на едно място от уюта на дома ви.

Лични везни и тестери за алкохол

По-голямата част от вас наблюдават теглото си. Със сигурност сами го знаете. Хапнете си малко повече  и веднага качвате няколко килограма. За да не се притеснявате от подобни неща, добре е да имате качествен личен кантар. В допълнение, вече е възможно да имате и личен кантар с Bluetooth връзка. Съвременният личен кантар не само ще ви претегли, но и можете да следите на него и вашите ИТМ, мускулната маса и много други подробности за тялото си. Освен това със сигурност ще бъдете развълнувани от дизайна му.


Но не само теглото ви трябва да се следи. Ако прекалите леко с алкохола на партито и трябва да шофирате сутринта, по-добре е да се уверите, че състоянието ви го позволява. Всичко това може да ви съобщи тестерът за алкохол, с който ще сте сигурни дали да седнете зад волана или не.

Екшън камери и камери за сигурност

Камерата определено ще бъде полезна за заснемане на уникални моменти. И не само всяка. Какво ще кажете за външна екшън камера? Имате няколко вида за избор. Разликата е главно в качеството на снимките. В допълнение към тях ще получите водоустойчив калъф, така че вече няма да се налага да се притеснявате от съхраняването им дори във влажна среда. Ще се насладите и на възможността за Wi-Fi връзка.


Не само изживяванията е добре да се записват. За ваша безопасност можете да закупите и камери за сигурност. Те ще защитят не само вас и семейството ви, но и вашия имот.


Аудио техника

Всичко върви по-добре с усмивка. И как иначе да подобрите настроението си, освен да си пуснете любимата си музика. Сега имате възможност да го направите със стилна аудио техника. Ако сте любители на ретро, със сигурност ще се насладите на ретро радио или грамофони по по-модерен начин. Тук обаче ще намерите и класически музикални плейъри и високоговорители.

Нагреватели, огреватели или пречистватели на въздух


Ако имате вкъщи стая, където няма отопление и бихте искали да я стоплите? Или бихте искали посетите вилата в по-студените месеци, но студът ви пречи да го направите? Можете да закупите различни нагреватели и огреватели само за тези и много други цели. Всичко, което трябва да направите, е да ги включите в контакта.


Не на последно място, не трябва да забравяме за пречиствателите на въздуха, които ще направят живота ви по-приятен. Ако имате пушач вкъщи и мирисът на цигари, който понякога усещате, постоянно ви притеснява, с пречиствателя на въздуха ще решите този проблем. В допълнение, той премахва и алергените и почиства цялостния въздух в стаята. Веднага ще дишате по-добре и ще ви е хубаво в къщи.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и