Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Новини от нашия онлайн магазин

Новини от Света на светлините

Радваме се, че можем да направим клиентите си щастливи и удовлетворени. Затова винаги се опитваме да показваме нови неща и да сме в крак с новите марки.

При нас ще откриете много неща. Можете да избирате от различни видове осветление за всяка стая във всеки стил. Витражни лампи, лампи в скандинавски стил и много други без изключение. Предлагаме и много екстериорни лампи. Винаги се опитваме да вървим напред и да внасяме нови лампи и други продукти в дома Ви.Усилията да бъдем по-добри за Вас вървят ръка за ръка с еволюцията на техническия прогрес, която не ни е чужда. В нашия онлайн магазин можете винаги да откриете различни модерни LED лампи или смарт осветление с най-доброто качество и според най-модерните марки. 

За да направим офертата си по-голяма, ние си сътрудничим с нови производители. Асортиментът ни от продукти расте, за да можем да Ви предлагаме повече и за да не се затруднявате в намирането на това, което търсите. Благодарение на голямата ни складова база държим възможно най-много продукти налични. Поради тази причина артикулите могат да бъдат доставени до Вас за кратък период от време след поръчването им.Тъй като нашият онлайн магазин се разширява към повечето европейски държави, ние сме свикнали да изпълняваме изискванията на много видове клиенти. Благодарение на широката гама от предлагани продукти, дизайнери и архитекти обожават нашия онлайн магазин и винаги се връщат при нас. Победата ни в състезанието ShopRoku в Heureka (най-големият портал за пазаруване и сравнител на съотношението между цена и качество на услугите на чешкия интернет) също е доказателство за удовлетворението на нашите клиенти.

В допълнение към продуктите, които поръчвате от нас, се радваме да Ви дадем и нещо допълнително. Ще получите безплатна доставка или подарък за поръчката си, ако прехвърля определена сума. Също така гаранционният периодкойто е по-дълъг от законовия период, доказва, че вярваме в качеството на нашите продукти. В нашия онлайн магазин много често ще виждате нови неща. Нашата главна цел е удовлетворението на всичките ни клиенти. Ще бъдем по-щастливи, ако само за уверите в това.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и