Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Неразделен спътник за Вас и Вашето домакинство!

Новини и обяви

Както може би вече знаете, нашият онлайн магазин е специализиран за различни видове осветление. Но не предлагаме само това. Можете да закупите много повече неща в нашия онлайн магазин. Например, много други продукти за Вас и домакинството Ви.

Продукти за домакинството Ви

Лампите принадлежат към дома Ви. Ще откриете много от тях в нашия онлайн магазин. Но това не е единственото, от което се нуждае домакинството Ви. И ние го знаем. Затова не е нужно да търсите другаде, можете да закупите различни продукти за дома в нашия онлайн магазин. Всякакви видове малки уреди, артикули за сън и много други. 

Но много важно нещо, което някои от Вас забравят често е, че домът Ви винаги трябва да ухае приятно. Ароматът на дома Ви често е първото нещо, което прави впечатление на гостите Ви. Понякога се случва, ако имате пушач в дома или самите Вие пушите, дори да е на терасата, домът да влезе у Вас. Същото се отнася и до домашните любимци. Често може да се познае, че има такива, заради неприятните миризми. За да се чувствате комфортно у дома и да не се притеснявате да поканите някого, хубаво е да се сдобиете с ароматизатор. Можете да изберете аромата му. Зависи изцяло от Вас. Можете да избирате от различни видове олеинови аромати. Освен това, техният дизайн служи и като декоративен елемент, направени са от приятни и елегантни пръчици, изработени от естествен материал.

 

Помислете и за себе си

В допълнение към Вашия дом трябва да помислите и за себе си. Ние също мислим за Вас. Затова в нашия онлайн магазин ще откриете продуктипредназначени специално за Вас. Няма човек, на когото поне веднъж да не му се прииска да се претегли. А повечето от Вас може би следят теглото си редовно. Затова трябва да имате качествен кантар, който незабавно ще Ви каже как се справяте. Можете да избирате между класически, смарт или дори ретро кантар.Особено сега, когато настъпват студените месеци, е нормално някой от семейството Ви да настине. Много пъти не е само настинка и трябва да използвате термометърза да знаете как сте и дали трябва да започнете да приемате лекарства. За да не отнема измерването много време, което е особено важно при децата, можете да закупите дигитален термометър, който за няколко секунди ще Ви покаже телесната температура. А ако знаете, че кръвното Ви налягане не е стабилно, можете да си вземете и цифров апарат за мерене на кръвно.


Трябва да се движите много, за да сте във форма. Винаги е трудно да се насилите да излезете, за да потичате. Но можете да закупите смарт часовник, който ще Ви мотивира и ще следи всичко вместо Вас. Веднага ще знаете как се справяте. Смарт часовниците имат много функции. Измерване на сърдечния ритъм, стъпките, изгорените калории. Можете дори да плащате с тях. Батериите им имат изключително продължителен живот. Разбира се, могат да се свържат с телефона Ви, където винаги ще виждате ясно резултатите си. В допълнение можете да избирате от много различни визии. От спортен до елегантен, който изглежда добре дори и с костюм.

Не сме забравили и тези, които се гримират или правят нещо друго на тоалетката, нощното шкафче или в банята. Необходимо е да имате качествено и подходящо огледалокоето ще Ви гарантира идеално цветопредаване. Ще откриете подобни артикули в нашия онлайн магазин. Също така имаме и самобръсначки за мъже, които трябва да присъстват в оборудването на всеки мъж.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и