Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Какво осветление да изберем за огледалото в банята?

Осветление за баня

отговори:

За осветяване на огледалото в банята могат да се използват флуоресцентни аплици или други видове лампи. Може да си купите направо и огледало с вградено осветление.

Въпреки че не изглежда така, човек прекарва много време в банята. Повечето време там стои пред огледалото, така че изборът на висококачествено осветление за огледалото там не е за подценяване.

 

Интензивна, но меко разпръсната светлина

Както може би сте прочели в нашата статия Как да изберем осветление за банята, при покупката се фокусирайте главно върху безопасността му. Това означава, че винаги трябва да погледнете капака на осветителното тяло за степента на IP защитата, така че да знаете в кои части на банята можете да го монтирате. В IP защитата трябва да гледате втората цифра, която показва степента на защита срещу проникване на влага и вода. Не забравяйте, че колкото по-голямо е числото, толкова по-висока е защитата.


   


Има няколко начина за осветяване на огледалото в банята. Можете или да купите плоско огледало с осветление, или да изберете от широка гама лампи за над огледало. Може да са например класически лампи, флуоресцентните аплици също са много популярни, защото могат да бъдат монтирани над или до огледалото. Осветяването трябва да е много интензивно (например, за да се избегне порязване при бръснене), но меко разпръснато, за да се избегне заслепяване или създаване на неподходящи сенки на лицето.

Ако искате вашата баня да е много модерна, може да сложите LED ленти в пространството в близост до огледалото, които да се димират и да светят в различни цветове.

 


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и