Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Какво могат да донесат сензорните лампи?

Новини и обяви

Вече не е нужно да се тревожите за намирането на превключвателя в тъмното. Просто трябва да си купите сензорни лампи и проблемът е решен.

Вероятно всеки е имал проблем с намирането на превключвателя на лампата в тъмното. Добавете към това пълните ви ръце, когато носите нещо например от градината към барбекюто, с времето ще го забелязвате все повече и повече. Все пак проблемът има решение.

Екстериорни лампи със сензор

Сигурно имате тераса, двор или друг тип екстериорно място за отдих. Може би искате да осветите добре екстериорното пространство около къщата си. Във всеки случай повечето видове лампи определено имат място тук. Качествените лампи, като прожекторите, които ще светят ярко за вас, когато трябва да свършите някаква работа, или подобен тип екстериорна лампа в градината, да важни, разбира се. Декоративните лампи също не са за изпускане. Но лампите със сензор могат да бъдат наистина полезни. С тях не е нужно постоянно да търсите превключвателя. Те се включват сами. Трябва им само вграден сензор или детектор.Сензорите за движение са много видове. Някои екстериорни сензори за движение работят с PIR детектор, който реагира на инфрачервената радиация, която човешкото тяло излъчва. Въз основа на това лампата започва да свети. Има също превлкючватели за здрач, които от друга страна реагират на интензитета на околното осветление и в зависимост от настоящата нужда, сензорната лампа се включва или изключва.При нас  ще откриете два вида екстериорни лампи със сензор. Първите са LED екстериорни лампи със сензор. Тези лампи се включват автоматично всеки път, когато засекат движение. Всеки път, когато ръцете ви са пълни или местите нещо, няма да търсите ключа на лампата с риск вещите да се изсипят от захвата ви. Както подсказва името, това е LED вариант на осветление. Ще ви трябва електрическа връзка, но тези лампи са много икономични. 

Вторият вид е екстериорна соларна лампа със сензор за движение. Тя отново започва да свети, когато някои мине близо до нея. Предимството ѝ е, че черпи енергия от слънцето, така че не трябва да харчите пари за работата ѝ.И двата вида сензорни лампи са природосъобразни. Направени са да издържат на всички климатични влияния. Сняг, вятър, дъжд и пек. Нито едно от тях не е проблем. А що се отнася до дизайна, Можете да избирате между много форми и цветове. Те могат да се използват или главно за осветление, или като декорация, изпълняваща естетическа функция. Можете да избирате и LED сензорни или соларни сензорни вериги с лампички и други декоративни видове осветление.

Интериорни сензорни лампи

Екстериорните сензорни лампи са чудесен избор за вашите открити пространства. Но можете да ги използвате и в жилището си, има много места, които не са удобни за търсене на превключвателя през нощта. Такива са например коридора или стълбището. Ако отивате до тоалетната например и не сте сложили ключ и в двата края на коридора, може да стане доста досадно и непрактично. Сензорната лампа ще ви помогне с това. Тя запозва да свети, щом минете покрай нея, и когато влезете в тоалетната или кухнята, се изключва отново. Отново много икономична опция, тъй като не свети ненужно дълго, което е много удобно. По-слабата лампа със сензор за контакт пък може да се използва за детска стая. Когато влезете да проверите детето си, слабата светлина се включва и не го буди, а щом излезете от стаята, тя сама се изключва.Сензорните лампи, и интериорните, и екстериорните, имат безброй предимства. Изпробвайте ги и ще се уверите сами.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и