Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да постъпим при РЕКЛАМАЦИЯ

Относно покупката

Ако продуктите пристигнат с дефект, неработещи или престанат да работят по време на употреба в гаранционния срок, не забравяйте да ни уведомите, използвайки формуляра за рекламация.

Уважаеми клиенти,

ако сте получили дефектен продукт или продукт, който не работи по време на употреба, използвайте формуляра за рекламация. В случай на стока, закупена чрез онлайн магазина ни, клиентът (потребителят) има право на рекламация до 2 години от получаването на стоката. За някои продукти този период е удължен от нас на 3 до 5 години. Този факт се посочва при всеки продукт поотделно или се определя в общите условия. За кои дефекти се прилага процедурата за рекламация, можете да прочетете в условията за рекламация.


Как да постъпите при рекламация:


• Изтеглете формуляра за рекламации и връщане от ТУК. Принтирайте и попълнете. (Ако е необходимо и възможно, попълнете го преди да го принтирате).

• Приложете правилно попълнения формуляр към опаковката, в която връщате стоката.

Тя трябва да бъда неизползвана, опакована в оригиналната опаковка, неповредена, подходяща за препродажба. Пакетът трябва да съдържа всички оригинални аксесоари.

Изпратете пратката на адрес:


Econt/Packeta (COLETARIA.RO), ID 91755874, Офис ЕКОНТ РУСЕ-ДРУЖБА, РУСЕ 7000, бул. Васил Левски 4 .


Слънчевите панели и стоките на палети не се приемат на този адрес за връщане. Свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, който ще организира връщането.


Това не е адрес на фирмата ни, а адрес на партньорите ни за доставка и куриерни служби. От там пратките се препращат към нас до Чехия за наша сметка, където след обработване на пратката, веднага изпращаме нов продукт или ако това е невъзможно, възстановяваме желаната сума.


Моля, не изпращайте пратката с наложен платеж!

 Преди да изпратите стока за рекламация, можете да се свържете с нас чрез онлайн формуляра на нашия уебсайт.


Благодарим Ви.

 

 

Ако имате въпроси, моля, използвайте контактния ни формуляр. След изпращане на запитването ще получите имейл с негово копие. Имейлът ще включва и номера, даден за запитването Ви. За да ускорите обработката на рекламацията, запишете този номер за по лесно намиране в системата ни.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и