Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Интелигентно външно осветление

Външно осветление на дома

Много е практично да контролирате вътрешното осветление от дивана или от по-голямо разстояние. Какво ще кажете да контролирате и външното осветление?

Имайте интелигентен екстериор

Много от вас със сигурност харесват модерни технически изобретения. Контролът на светлините Контролът на светлините в хола, спалнята или кухнята от комфорта на стол или диван с помощта на дистанционно управление или смартфон е много практичен въпрос. Мислили ли сте, че е възможно дистанционно да контролирате и външните лампи? На терасата или двора си купете интелигентно осветление, което ще контролирате също с дистанционно. Интелигентно осветление можете да изберете и за екстериора. Разбира се в съответствие със строгите стандарти за безопасност, които са необходими за поставяне на осветителни тела на открито. 

Интелигентно екстериорно осветление имат безброй предимства пред класическите. Фактът, че те могат да бъдат контролирани дистанционно с помощта на дистанционно управление или смартфон и не е необходимо да ходите директно към него, не е единственото предимство. Но и това е полезно. Сега, когато е времето за барбекю и да прекарвате повече време на открито, интелигентната външна светлина може да ви бъде полезна. Но дори и през зимата ще познаете многото техни предимства.

При интелигентното екстериорно осветление можете сами да регулирате както включване така и изключване, също така и интензитета на светлината. А ако искате да седнете с чаша хубаво вино ш ръка и ярката светлина би ви безпокоила, просто отново намалявате интензивността.

Страхотна атмосфера на всяко парти

Както вече споменахме, да изберете интензивността на светлината или да регулирате или включите и изключите светлината сами при интелигентното екстериорно осветление е естествено. Но как допълнително да подобрим, например, градинско парти или празник по различни поводи? Какво ще кажете за избора на цвета на светлината, който ви създава толкова интересна атмосфера? Всеки харесва различен цвят, затова има широка гама от цветове, от които да избирате за интелигентно осветление. Цветовете могат дори да се променят според вашите настройки. Сами ще знаете, че дори такова цветно осветление ще добави съвсем различно измерение на всяко от вашите градински събития.

Вкъщи само на светло

Сега е време, когато се стъмва по-късно, и от работа, се прибирате още посветло. В къщи не се прибирате обаче само от работа. И още повече, че времето, когато се стъмва късно няма да е за сълго . За да не се налага да се връщате вечер по тъмно и да търсите превключвателя, можете от разтояние, да регулирате, кога искате интелигентното осветление да се включи или изключи. Така че, когато разтоваряте покупката си от колата или пренасяте спящите ви деца в тъмното, интелигентното екстериорно осветление вече ще свети според нуждите, без първо да се налага да отидете на превключвателя.

Така че, ако все още не сте имали интелигентното екстериорно осветление сега е подходящият момент да ги направите. Всеки трябва да изпита лично неговите ползи. 


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и