Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Смарт екстериорно осветление

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Външното смарт осветление е за всеки, който иска да създаде различни атмосфери в своя двор, вход или алея, да засили сигурността и да спести енергия


Виждали ли сте как някои домакинства използват смарт осветителна система за двора си и искало ли ви се е и вие да имате такъв тип интелигентно осветление? В последните години, цените на смарт осветителните тела спаднаха и те бързо намериха приложение в екстериорното осветление. Инсталирането на смарт лампи за вход е излючително лесно. Те могат да осветяват вратата ви, за да могат вашите гости лесно да намерят входа ви. От друга страна, по този начин интелигентната осветителна система ви пази от недоброжелатели. Можете да въведете автоматичен режим на включване и изключване нощем чрез смарт крушки за външно осветление. По този начин няма да ви се налага да ставате рано сутрин. За разумен разход на електричество можете да монтирате външни смарт сензорни лампи, за да се включват единствено при движение.


Външното смарт осветление за двор или фасада може да бъде контролирано от уюта на вашия дом чрез специално приложение, което, разбира се, е безплатно. Преобразувайте светлината чрез външно смарт осветление за градина и създайте романтична вечер под звездите, когато си пожелаете. Задайте команда на външните смарт лампи да ви приветстват, когато се прибирате у дома и използвайте пълния капаците на LED технологията вградена в смарт осветителните тела.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и