Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Индустриалната светлина – декорацията на модерния дом

Новини и обяви

Индустриалният стил е изтичал от фабричните зали на миналия век през обществените пространства към нашите домове. Светлините, вдъхновени от този стил, добавят към неговата магия.

В нашия предишен артикул можете да научите всички основни неща за бохо стила и светлините, които го представляват. В този, ние ще разгледаме по-подробно индустриалния стил, който все по-често набира популярност. На пръв поглед минималистичният стил отразява своето индустриално произход. Можете да комбинирате неговите елементи според желанието си. И ще бъдете възнаградени с стилно и уникално жилище.Как да разпознаете индустриалния стил?

Елементите на този стил се основават оригинално на индустриални сгради и отразяват атмосферата, както и архитектурата на старите фабрики. Неговото начало можем да датираме в обществените пространства и бизнес средите към момента на милениума, след което с времето той също проникна и в нашите домове. Негово характерно черта е мебели, които напомнят на големите зали, както и въображаеми светлини и уникални декорации. Във всички тези случаи те верно напомнят местата, от които са дошли.

Уникални светлини

Lamps4sale е правилното място, ако искате да добавите правилния шарм към вашия индустриален интериор.

Количество и местоположение

Индустриалният стил се използва главно в дневните стаи. Това е така, защото те са едни от най-големите помещения в домовете и предоставят най-много пространство за техните характерни елементи. Можете да започнете аранжирането от тавана. Централната лампа с подвес е достатъчно характерна, за да донесе част от индустриалния стил у дома си. Въпреки това тя може да не бъде единствената, ще намерите също така много стоящи и масични лампи, вдъхновени от атмосферата на индустриалните зали.

Материали

Камък, бетон, метал. Това е свещената тройка от материали, използвани за този стил. Тези материали може да изглеждат студено сами по себе си, и затова е важно да ги допълните с природни мотиви. Те работят добре в комбинация с дърво. Това се отнася особено за спалнята, където просто искате да се чувствате уютно.

Цветове

Слънчевата светлина прониква през големи прозорци, които са типични за големите фабрики. Това е най-добрият начин да осветите интериорните пространства с цветове. В случай, че вашият дом няма такива прозорци, можете да се помогнете с осветление. Типичен избор са лампи в черен или сив дизайн или тези в естествените цветове на използвания метал.

Оттенък на осветлението

Ключът към приятното осветление е смесицата от директно и недиректно осветление. Това ще гарантира, че очите ви няма да ви болят по време на работа или почивка. Мислете за и двете типа осветление - от студено за нормалните дневни дейности до приятната топла светлина за моменти на релаксация.

Централно осветление

Приставният люстър BASKET на марката Eglo перфектно представя комбинацията от дърво и метал. 

Друг продукт идва също от марката Eglo. Серията лампи Priddy съвсем ще се впише във вашия дом и практически във всеки стаен интериор. Можете да избирате между два типа лампи с подвес за дневната стая или над трапезарната маса. Освен черния дизайн, можете да избирате и от други цветови варианти.

Много стилен индустриален аксесоар е също люстърът на верига HAKON, който напомня за автосервизи както по външен вид, така и по ретро снимки от средата на миналия век.

Стоящи лампи

Лампата MONA за стоящи ще ви напомни за холивудски филмови студия. Този луксозен вид светлина ще привлече вниманието на всеки посетител.


Масични лампи

Минималистичен дизайн, дървена основа и метално тяло. Това е характерно за лампата Rufin от марката Rabalux. Метална лампа с клипс от марката Rabalux е последният елемент в нашата пъзел на индустриални съвети. Можете да я използвате на бюрото си или лесно да я преместите според настроението и нуждите си, благодарение на клипса.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и