Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Разопаковани продукти

Kategorie AKCE 3

Огромни намаления за периода от 27.3.2023 до 2.4.2023 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Разопаковани стоки и продукти


Всякакви разопаковани стоки можете да откриете при нас, които са с намалени цени.  Продуктите са готови да бъдат използвани като нови и са на отстъпка. По този начин може да се сдобиете с чисто ново осветително тяло и да подобрите дома си с по-малко пари. Нашите разопаковани продукти са все още в гаранционен период и функционират безпроблемно. Предлагаме различни разопаковани осветителни тела, като LED осветление, лампи за таван, аплици и много други.


Повечете от продуктите в тази категория са били закупени от клиенти, които са използвали опцията за връщане до 60 дни поради различни причини. При някои от тях, крушката не е паснала на осветителното тяло или осветително тяло не пасва на помещението. Разопакованите продукти са от най-различни категории, затова можете със сигурност да намерите нещо за интериорно и екстериорно осветление.  Продуктите са  в ограничени количества и се изкупуват доста бързо, като при покупка над 150 лв. ще получите и безплатна доставка. Имате възможност да се насладите на нов вид осветление чрез върната стока за смарт осветление и стартови пакети. Можете да обогатите и външното си осветление с помощта на насочени лампи и различен вид крушки.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и