Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Разопаковани продукти

Kategorie AKCE

Огромни намаления за периода от 25.9.2023 до 1.10.2023 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 180 лв.

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Разопаковани стоки и продукти


Всякакви разопаковани стоки можете да откриете при нас, които са с намалени цени.  Продуктите са готови да бъдат използвани като нови и са на отстъпка. По този начин може да се сдобиете с чисто ново осветително тяло и да подобрите дома си с по-малко пари. Нашите разопаковани продукти са все още в гаранционен период и функционират безпроблемно. Предлагаме различни разопаковани осветителни тела, като LED осветление, лампи за таван, аплици и много други.


Повечете от продуктите в тази категория са били закупени от клиенти, които са използвали опцията за връщане до 60 дни поради различни причини. При някои от тях, крушката не е паснала на осветителното тяло или осветително тяло не пасва на помещението. Разопакованите продукти са от най-различни категории, затова можете със сигурност да намерите нещо за интериорно и екстериорно осветление.  Продуктите са  в ограничени количества и се изкупуват доста бързо, като при покупка над 150 лв. ще получите и безплатна доставка. Имате възможност да се насладите на нов вид осветление чрез върната стока за смарт осветление и стартови пакети. Можете да обогатите и външното си осветление с помощта на насочени лампи и различен вид крушки.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и