Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED ленти 24V

Vendor 3
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
Следващо най-продавано

Описание на категорията

LED ленти 24v


Имате нужда изцяло да подобрите осветлението си в жилището или в някоя от стаите? Имате нужда от по-голяма мощност? Разгледайте нашата селекция от LED ленти за стая 24 волта, които излъчват по-силна светлина и могат да бъдат регулирани от разстояние. LED лентите с дистанционно са изключително удобни и лесни за ползване и монтиране. Имаме самозалепващи се LED ленти на батерии от 24 волта, които са много енергийно ефикасни. С напредването на LED технологията, много осветителни тела са оборудвани с LED крушки, заради тяхната издръжливост. В нашия магазин можете да откриете различни осветителни тела от типа стенни LED лампи, външно LED осветление, кухненско LED осветление и LED осветление за баня


В този раздел сме ви представили специално многоцветна LED лента от 24 волта, която можете да монтирате във всяка стая. Много домакинства използват LED лента за кухня със сензор, за да може да осветява кухненския плот при готвене или чистене. В нашия магазин ще откриете и кабел за LED лента. Ние разполагаме със захранване за LED лента 24 волта, което е в комплект. В днешно време, осветлението с LED ленти наистина преобразява всяка стая заради способността си да създадете атмосфера спрямо вашия стил и желание. В друга селекция можете да октиете и дистанционно за LED лента, както и други смарт аксесоари за вашия дом. 


Не пропускайте да посетите нашите седмични намаления, които да ви дадат възможност да смените старите лампи с нови на по-достъпни цени. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и