Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Каква LED лента да изберете за кухнята?

Осветление за кухня

отговори:

Кухнята е една от най-натоварените помещения в дома. Яркото кухненско осветление ги прави по-ефективни и забавни.

За кухни можем да използваме лампи и аксесоари в широка гама от стилове, които да отговарят на всеки кухненски дизайн от традиционния до минималистичния модерен. В днешно време има тренд за свързване на кухнята с всекидневнатад, като това пространство за готвене се превръща в оживено място за семейни срещи и социален живот. А LED (диодното) осветление е чудесен избор за натоварен живот в кухнята. То е дълготрайно и енергоспестяващо. LED лентите също могат лесно да разпределят светлината буквално до всеки ъгъл, предлагайки огромна гъвкавост в интериора ви.

LED pásek
 

Кухните обичат LED ленти

LED лентите могат лесно да се монтират по цялата дължина на кухненския плот, в шкафове, чекмеджета и всички по-тъмни ъгли на кухненския модул, така че потребителите да имат перфектен преглед на всеки съхраняван продукт. LED лентите ви позволяват равномерно да осветите цялата работна зона, което е много важно за удобната работа в кухнята. Изборът на правилния тип LED ленти играе съществена роля за ефективното осветление. Подходящо е да следвате стила и цвета на кухнята, но като цяло е добре да използвате LED ленти с по-студена светлина. Въпреки това, тези с по-топъл нюанс на светлината ще се впишат добре в традиционната кухня в старинен стил. Можете също така да използвате RGB LED ленти за допълване на декоративните цветове на кухнята. Те обаче не са подходящи за осветлението на кухненския плот.

 

Друг важен критерий за добрия избор е мощността на лентите, т.е. тяхната яркост и сила на осветление. За осветление на шкафовете или чекмеджетата е достатъчна основна интензивност на светлината от 4,8W/метър. Въпреки това, за да осветите работния плот, тази мощност би била недостатъчна и трябва да се избере по-висока осветеност. Ако се използват ленти с максимална мощност 9,6 W/м, лентите не се нуждаят от охлаждане и могат да се монтират по отделно. Лентите с по-голяма консумация на енергия (около 12 W/м) трябва да се охлаждат, за да се избегне прегряването им. За тази цел се използват алуминиеви профили, които се монтират заедно с LED лентите. Благодарение на неограничените възможности за монтаж и комбинациите от диодни ленти, осветлението в кухнята може да бъде направено по избор и за най-взискателния потребител.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и