Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Плоски батерии

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте разновидности на плоски батерии в нашия магазин 


Плоските батерии все още са доста търсени на пазара заради тяхната функционалност и съвместимост с някои устройства. Видовете плоски батерии са базирани спрямо формата и волтажа. В нашия магазин можете да откриете плоска батерия 3 волта или 9 волта на достъпни цени от различни доставчици. Другите видове плоски батерии са от тип „копче“. Това са кръгли плоски батерии, които най-често срещаме при часовници. Освен този вид плоски литево-йонни батерии, в склада сме заредили и АА батерии, батерии от тип „Д“ и батерии от тип „С“.


Огромното разнообразие от доставчици ви дава възможност да разгледате различни плоски батерии от различни марки. Някои плоски батерии 4.5 волта са все още в наличност, а други попадат в категорията ни последна бройка


Алкалните плоски батерии в нашия магазин са с доказано качество и издръжливост на плоските батерии. В нашето ежедневие и използваемост на различни устройства, батериите са неизменна част от нашия живот, затова трябва да направите правилния избор. Ние сме ви приготвили голяма селекция, за да решите кой от продуктите би ви паснал най-добре. В този раздел ви представяме плоски кръгли батерии, а в другите категории можете да видите и зарядни устройства,  плоски батерии 4,5, и други специални батерии.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и