Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Въглеродно-цинкови батерии D

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Презареждащи батерии от тип „Д“ в нашия магазин специално за вашите устройства


Имате нужна от специфични видове акумулаторни батерии? Ние предлагаме огромно разнообразие на кръгли батерии тип „Д“ от различни доставчици, за да имате избор спрямо вашите преференции. Нашите зарядни батерии са издръжливи и ако вече не сте си купили зарядно за батерии, можете да разгледате такива продукти в нашата категория зарядни устройства. Алкалните батерии „Д“ са на разумни цени и ще ви дадат нужната сила, за да заредите всяко устройство, стига да са съвместими с него. Купете си някои от различните представени доставчици на преносими батерии „Д“ или батерии „С“


Открийте различни типове батерии „Д“ и в нашите седмични промоции, където ще имате шанса да разгледате разнообразие от продукти с намалени цени специално за нашите лоялни клиенти. 


Вземете си батерии „Д“ презареждащи или обикновени, за да заредите напълно с мощен заряд вашето устройство. Те се предлагат в комплект по две, както във всеки магазин за батерии. Разполагаме и с ралични видове акумулаторни батерии, които можете да откриете в категорията с ААА акумулаторни батерии или да си вземете от батериите С, ако имате нужда от по-малки.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и