Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Автомобилни крушки H4

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Най-често гледани

Описание на категорията

Крушки за кола H4


И в света на автокрушките постепенно започва да доминира LED технологията, за това и ние предлагаме на нашите клиенти H4 LED крушки. При доказаните производители не е нужно да се притеснявате за качеството на автокрушките – за това ние предлагаме най-доброто, автомобилни крушки Philips H4, както и автомобилни крушки Osram H4. Търсите ли автомобилни крушки H4 с по-висока осветеност? При нас ще намерите най-ярките. Ако ви е необходимо, вашият механик със сигурност ще ви помогне със слагането и използването на Н4 крушките. Монтажа на Лед крушки Н4 не е труден и не отнема много време. В случай, че Лед крушки Н4 100w не са съвместими с вашата кола, можете да разгледате и други автомобилни крушки или автокрушки Н7. 

Днес имате възможността да подобрите осветлението на вашата кола чрез Лед крушки Н4 за къси и дълги фарове. Нашите автокрушки Н4 Лед са с доказана издръжливост, ефикасност и силно осветяване. Именно поради това те са все по-често предпочитани от халогенните крушки. 

В този раздел ще откриете Лед крушки Н4 100w и без вентилатор и в различни големини. Затова е важно да сте сигурни каква големина крушка ви е необходима. Разгледайте и нашите предложения за комплект Лед крушки Н4 или други автомобилни крушки


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и