Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Водоустойчиви аварийни лампи

Vendor 3
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Водоустойчиви аварийни лампи


Имаме на разположение уникални водоустойчиви сигнални лампи, които да ви свършат страхотна работа. Тези водоустойчиви аварийни лампи ще ви осигурят изключителна сигурност и могат да се използват в мокри помещения с наличие на влага. Тези аварийни лампи са оборудвани със специален похлупак, които е плътно прикрепен и защитата Лед крушката от вода и навлажняване. Нямате нужда от водоустойчиво аварийно осветление? Няма проблем защото ние разполагаме и с аварийно осветление със сензор, както и с Лед сигнални лампи в нашия магазин. 

Нашите водоустойчиви лампи за комбинация между издръжливост и качество, благодарение на Лед технологията в нея, която идва с 3 годишна гаранция. 

Разгледайте всички водоустойчиви аварийни лампи от различни доставчици в нашия магазин, за да изберете този, който ви допада най-много. Ние ще доставим сигналната лампа бързо и лесно до вашия адрес. Този тип водоустойчиви лампи са лесни за монтиране и могат да бъдат използване за външно осветление. 

Ние можем да ви предложим и водоустойчиви лампи за картини, както и професионални осветлителни тела. Когато използваме лампи за мокри помещения е важно да сме подсигурени, за да не се получава авария или късо съединение. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и