Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

TOP LIGHT

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

TOP LIGHT


TOP LIGHT е чешка компания, оперираща на пазара на осветителни тела от почти 25 години, която освен внос, произвежда и свои собствени продукти. Лампите от TOP LIGHT са с доказона качество, стил и издръжливост. Производството, базирано на собствени дизайнери, в момента представлява повече от две трети от доставените осветителни тела в каталога TOP LIGHT. Много широка гама включва качествени полилеи, настолни и подови лампи, стенни лампи, таванни лампи, външно осветление и детски лампи на атрактивни цени.  

            

TOP LIGHT произвеждат и Лед осветление, което гарантира да промени вътрешното и външно осветление. Можете да обогатите вашето жилище и да спестите от месечните разходи за енергичя чрез Лед крушки, които да използвате на вашите осветлителните тела. Можете и да закупите TOP LIGHT Лед лампи, които да използвате директно за вашето кухненско осветление, хол или детска стая. Ние предлагаме голям избор от лампи за всяко помещение, които можете да разгледате в нашия онлайн магазин. 

При нас ще откриете огромни намаления и отстъпки от различни осветлителни тела. Ние предлагаме лампи от различни производители и доставчици, като MASSIVE, Osram, Artemide и много други. Тези производители ще ви снабдят с нови витражни, винтидж, Лед и всякакви други лампи. 
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и