Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Витражни аплици Tiffany

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Витражни аплици Tiffany


Стъклото е изключителен материал, който притежава особени свойтсва. Заради тези свойства, стъклото се използва за създаване на витражни лампи. В тази селекция можете да разгледате невероятни красиви стенни витражни аплици. Можете да смените за коридор аплици витраж, които да разпръскват осветлението в коридора по невероятен начин. Ние предлагаме и друго осветление от Tiffany, като полилеи, лампи за таван и лампиони от витраж. 


Витражното стъкло е класика в миналото, настощето и за в бъдеще. Именно за това осветителните витражни тела за стена са винаги модерни и излъчват изящност, дизайн и стил. Могат да се използват и аплици за спалня от витраж. Този тип осветлителни тела са подходящи за различни помещенията и могат да обогатят осветлението за всекидневна, коридор и дори кухня.


Ние ще доставим тези невероятни лампи за стена витраж от Tiffany до вашия адрес. Предоставяме и 3 години гаранция, която ви гарантира качество. Вземете си стенни витражни аплици, за да създадете нов вид интериорно осветление в дома си, които можете да оборудвате и със Смарт или Лед крушки. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и