Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Стативи

Vendor 2
  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Стативи за фотоапарати, видеокамери и смартфони


Стативът е един от най-използваните аксесоари за фотоапарати. Стативът за фотоапарати се използва за прикрепянето им към конкретна позиция, предотвратявайки размазването на снимките поради движение на устройството. Стативът е подходящ, например, когато снимате пейзаж или архитектура или пък заснемате видео влог от почивката си или от друго събитие.


Преди да изберете статив е важно да помислите за това как и за какво ще го използвате. Най-вече зависи от материала и конструкцията на статива. Най-често използваните са алуминиеви, титаниеви и може да срещнете и дървени стативи. По отношение на дизайн за фотоапарат те биват моноподи, триподи или малки настолни триподи.

Моноподите са стативи с един крак, които обират най-вече вертикалните вибрации и държат фотоапарата на високо ниво. Въпреки това те могат да се накланят и настрани.

Триподите са стативи с 3 поддържащи крачета. Те Ви позволяват да използвате дълги скорости на затвора, когато снимате, което ще оцените особено ако правите снимки нощем.

Телескопичният статив ви позволява да регулирате височината според нуждите си, докато минималната или максималната височина на статива повлияе на комфорта и на нормалната, и на макро фотографията. Стативът не може да се използва без глава на статив.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и