Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Светещото екстериорно съкровище, наречено Rabalux

За марките

Rabalux е синоним на качествено осветление (не само) за екстериорни пространства на разумни цени.

28 години опит на пазара и общо 13 страни, в които доставя своите продукти. Смятаме, че това е достатъчно убедително, за да кажем, че хората в Rabalux знаят какво правят. И го правят добре. Можете да бъдете сигурни, че асортиментът на Rabalux е разнообразен. Днес ще разгледаме по-отблизо тяхното предложение за екстериорно осветление, което включва доказани класики, както и чисто нови съкровища, които ще Ви помогнем да откриете.

Външната красота също е от значение

Екстериорът на вашия дом, особено през топлите месеци, заслужава поне същата грижа, която полагате на интериорното пространство на жилището си. Добрата новина е, че Rabalux ще Ви помогне да решите всичко. Изборът на екстериорни лампи е толкова голям, че ще Ви накара да се чудите точно коя лампа ще е подходяща за Вас. Но не се притеснявайте, ще Ви помогнем да намерите своя път. Да започваме. 

Новостите тази пролет - от аплици до лампи

Казват, че най-доброто винаги се оставя за края. Така че малко нарушаваме това правило. Ще започнем с нови екстериорни аплици Rabalux, които се отличават с вечен дизайн и надеждна функционалност. За по-добра идея ще ви препоръчаме няколко добри произведения, които вече можете да закупите и на специална цена. Кликнете върху този линк и изберете декорация за Вашата входна врата, тераса или градинска къща според вкуса си. Всички новости (включително специалните цени) ще намерите под надписа ТОП ПРОДУКТ.

Под надписа ТОП ПРОДУКТ няма само аплици. Стилната димируема лампа ще озарява терасата Ви отгоре. Тази красива екстериорна лампа в черен дизайн ще Ви покаже правилния път през градината Ви.


Доказани класики - избор "от А до Я", очевидно

Тъй като асортиментът на Rabalux е наистина разнообразен, ние ще се опитаме да го направим възможно най-ясно за Вас.

Rabalux за стена и таван 

Всеки от нас се нуждае от аплик за стената на дома си. И Rabalux знае това много добре. Ето защо в офертата за аплици ще намерите само красиво изглеждащи артикули. От всички тях ще препоръчаме този скъпоценен камък - аплик Осло. Не преувеличаваме, защото този модел се предлага в шест красиви варианта, включително две версии с патина, една хромирана версия и три елегантни цвята.

Ако искате да улесните работата си, когато излизате извън дома си, сензорните аплици Rabalux ще бъдат добър избор за Вас. Можем да Ви препоръчаме този пазител, който има настройка за време, здрач и чувствителност за улавяне на по-малки домашни животни.

Ангелът пазител на вашите екстериорни пространства ще бъде лампата Oslo, която се предлага в хром, двa вида патина и черни варианти.

И гамата не свършва дотук, можете да се сдобиете с лампата Oslo и във висяща версия с още по-отчетливо историческо докосване.


Лампи накъдето и да погледнете

Сега ще задържим очите си малко по-близо до земята, защото ще се разходим из богатия асортимент на лампи Rabalux. Започваме с LED екстериорна лампа Tuscon в привличащ погледа матов хромиран дизайн. LED екстериорната лампа с USB акумулаторна батерия използва модерна технология. А сега нашият фаворит от света на настолните лампи. Настолната лампа Knoxville може идеално да се характеризира само с две думи: практична и красива.


 

Лампи, които се нуждаят само от слънчеви лъчи

Ще защитите още повече съдържанието на портфейла си, ако добавите соларно осветление към количката си. В лехата, в цветята, по пътеките. Соларната лампа Solar, която се включва автоматично, когато се заздрачи градината Ви, ще се впише добре на всички тези места. Не можете да сбъркате (с покупка или ходене в задния двор) с екстериорна соларна лампа с превключвател. Екстериорната лампа Bilbao е направена специално за осветление на пода на терасата, балкона или екстериорната пътека. И, разбира се, се захранва със слънчева енергия.

Допълнителен бонус - лампи за алея за паркиране

И накрая, добавяме един бонус. Лампи за алеята за паркиране за утвърдени и не толкова утвърдени шофьори. И за другите също. Tacoma сияе за всички.

Декалог на Rabalux - защо техните екстериорни лампи 

1)    Издръжливи материали - не се повреждат лесно

2)    Качествена изработка - години опит, векове честен труд

3)    Дълъг живот - те ще останат с вас с години

4)    Полза и декорация - практично, но стилно

5)    Модерен дизайн - те винаги следват най-новите тенденции

6)    Богат асортимент - стотици доказани продукти

7)    Различни видове екстериорни лампи - от лампи до лунички за алея

8)   Възможност за сглобяване на цялостно градинско осветление - просто и в същото време изискано

9)    Лесни за сглобяване - всеки може да го направи

10)  Спестяване на енергия - спестете пари за себе си и семейството си

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и