Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Вкусна скара. С вкус и качествено оборудване

Новини и обяви

Представяме Ви свят на спокойни нощи и вкусна храна, приготвена от качествени продукти.

Винаги се радваме да Ви предлагаме нещо ново. Освен това можем да планираме въвеждането на нашите новости така, че да отговаря на времето на годината. Освен пролетно почистване, март е и месец, в който е удоволствие да оборудвате открита тераса или балкон. И сигурно ще се съгласите, че без скара терасата не би била тераса или дворът не би бил двор. Така че, ако Вашата вече е стара или досега нямате посредник, който да изтъкне кулинарните Ви умения, ние ще Ви помогнем да промените това.

Искам грил. Но кой точно?

Електрически, настолен, контактен, раклет, на въглища, затворен. Ние имаме всичко. Може би вече сте намерили вида, който сърцето Ви желае, в списъка с нашите продукти. Ако не сте сигурни, тогава следващите редове са за вас.


Електрически - изправени и настолни помощници 

Електрически грил. Класически, но надежден. С контакт наблизо не може да бъде по-лесно. Електрическият грил също има предимството, че може да се използва както на открито, така и на закрито. Така че с него, без компромис, можете да приготвите сочно месо от началото на януари до края на декември. Също така трябва да помислите колко място можете да отделите за Вашия грил. В нашия онлайн магазин можете да избирате между класически стоящи грилове, но и настолни. Дори сред тях ще намерите такива, които имат не по-малко амбиции от това да се превърнат в стилна декорация за кухнята Ви. Трбябва да споменем бамбуковото произведение на Sencor. И не можем да забравим за контактните скари, които винаги Ви подкрепят в кухнята. Марката Nedis ги прави много добре. А същата марка е специализирана и в скарите раклет, на които освен месо или зеленчуци можете да приготвите и вкусни палачинки на един от двата тигана с незалепващо покритие.

Екстериорни крилове - за любители на въглищата и лагерния огън 

Ако сте истински фен на скарите на дървени въглища, няма да Ви разочароваме. В нашето предложение ще откриете само чудесни творения. Трябва да споменем един страхотен артикул от Fieldmann в елегантен черен дизайн. Няма нищо по-добро за пеене и свирене на китара от преносим лагерен огън със скара и люк, предпазващ въглищата, които биха искали да отлетят.


Аксесоари за печене на скара и щателна поддръжка

Удобните аксесоари са не по-малко важни от самата скара. Правилните инструменти ще Ви направят майстор на занаята си. Препоръчваме Ви комплект от неръждаема стомана на Fieldmann, който включва лъжица, вилица, нож, щипки и четка. И за да изглежда Вашият грил като нов дори след години употреба, трябва да се погрижите за редовната му поддръжка, за предпочитане веднага след парти на скара. Четката за почистване на грил ще бъде идеален помощник.

5 финални съвета  за правилно печене на грил 

1)    Печете на скара само прясно месо и от търговци, на които можете да се доверите.

2)    Винаги чакайте, докато скарата загрее преди да слагате храната да се пече.

3)    Добавяйте подправките накрая. Изчакайте с осоляването, защото подправянето може изсуши храната преди приготвянето ѝ.

4)  Направете си собствена марината. Използвайте само свежи продукти и създайте собствен почерк в стила на печене.

5)   Гриловането е забавно. Забавлявайте близките си и се насладете на отпускаща вечер в компанията им. Не се стресирайте, ако случайно прегорите някой зеленчук.Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и