Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Управлявайте осветлението интелигентно с Immax Neo

За марките

Искате ли да се отървете от старите лампи и да създадете смарт дом, където можете да избирате всичко според желанията си? С осветителните тела Immax Neo имате най-добрата опция да го направите.

Immax Neo

Ако бихте искали да направите жилището си по-уютно и да се превърне в място, където можете да релаксирате на спокойствие, една от големите стъпки за постигането на модерен дом несъмнено е създаването на смарт дом. Можете да го постигнете със смарт лампите Immax Neo. Тази марка се фокусира върху смарт лампи. Тя осигурява голям набор от смарт продукти. Можете да видите димируеми или RGB смарт крушки, смарт LED ленти, както и различни димируеми лампи, които могат да се управляват от комфорта на дивана ви с дистанционно управление или смартфон. Мотото им е "Смарт дом за всеки". И вече го следват, въпреки високото качество, ще откриете достъпни цени за всеки.Смарт лампи Immax Neo с отстъпка

Лампите Immax Neo са с много високо качество и са модерни осветителни тела, които са много напреднали технически. Те са винаги на много добра цена. Но сега имате шанса да имате някои от тях на още по-ниска цена. За избраните продукти от серията смарт лампи на Immax Neo имаме голяма отстъпка. Така че ако все още не можете да решите, сега е най-добрата възможност да закупите подобно осветление.

Дизайнерски лампи

Димируемите лампи Immax Neo са много популярни. Ако предпочитате чиста бяла светлина, ще се влюбите в тези лампи. Можете да избирате бяла температура с различен интензитет. А ако повече харесвате цветната светлина, разглеждайте нашата категория лампи с RGB функция. Тъй като това са смарт лампи, вече няма да ви се налага да ставате от дивана или да напускате комфорта на мекото одеялце, за да ги превключвате. Те могат да се управляват с помощта на дистанционно управление, което обикновено е включено в опаковката, или чрез смартфон след изтеглянето на приложението Immax NEO PRO, както и с гласови команди. Колкото до видовете лампи, ще откриете голяма селекция от тях. От крушки до полилеи и лампи с различен дизайн. Immax NEO предлага повече от 70 различни лампи. От класически концепции, през кубистки вид, до семпъл модернизъм.


Управление на лампите Immax Neo

Голям брой от смарт лампите на Immax Neo могат да се управляват с приложението Immax NEO PRO, което работи на платформата Tuya. Това е глобална платформа. Можете да постигнете много с нея. Може да интегрира всички смарт устройства Immax NEO и устройства от други производители. Условието е, че те комуникират чрез ZigBee 3.0 на платформата Tuya. Това например важи за популярните лампи Philips Hue или продуктите на марката LIDL. Така можете да обедините всички устройства, които имате у дома, в една управляема единица. С един управляем елемент ще имате аларма, камера или друг сензор за защита под палеца си в допълнение към лампите и подобни видове продукти. Друга чудесна новина е, че можете да настроите всички на езика, който телефонът Ви поддържа.


Опции за дистанционно управление на лампите:


•    Чрез дистанционно управление 

Част от смарт лампата е дистанционното ѝ управление, на което можете да зададете основни функции, като включване и изключване, регулиране на интензитета и на цветовата температура. Дистанционното управление комуникира чрез технологията ZigBee.


•    Чрез смарт устройство и приложението Immax NEO PRO

Смарт приложението Immax NEO PRO е сърцето на вашия смартфон. Благодарение на него можете да управлявате лампите чрез телефон или таблет. Приложението и лампите трябва да са свързани със смарт портал SMART BRIDGE. Това е единственият начин да получите достъп до всички смарт функции, включително настройката на смарт сцени и пълната автоматизация.


Предимства на приложението Immax NEO PRO


•    Платформата TUYA

Приложението Immax NEO PRO работи на глобалната платформа TUYA. Това е най-напредналата смарт домашна система, която се използва от повече от 5000 световни производители на смарт устройства. Продуктите на платформата TUYA са напълно съвместими един с друг.•    Съвместимост

Можете да свързвате лампите от различни производители с приложението Immax NEO PRO и напълно да ги свържете към продуктите Immax NEO. Условието е, че те трябва да използват платформата TUYA. Следователно вече няма значение дали комуникират чрез Bluetooth, Wi-Fi или Zigbee технология. Винаги получавате една управляема единица. В таблицата отдолу лесно ще откриете възможностите за свързване на продукти Immax NEO и други продукти.

•    Голям избор от функции

Приложението Immax NEO PRO е проектирано да осигурява ефективно управление на всички свързани лампи. Можете да създавате смарт сцени в приложението и напълно да автоматизирате цялата система. Същевременно е възможно да наблюдавате текущата консумация на свързаните устройства.


Как да пуснем системата в действие?

Приложението Immax NEO PRO е налично в Apple Store и Google Play

  1. Изтеглете приложението Immax NEO PRO.
  2. Включете приложението на Вашия мобилен телефон или таблет.
  3. Ако нямате действащ профил се регистрирайте.
  4. Изберете дали искате да изпробвате работата в тестов режим или да продължите без него.
  5. След като се впишете ще се отворят домашните Ви настройки.
  6. Когато добавяте осветителни тела, следвайте простото ръководство, устройството може да се търси ръчно или да чрез сканиране, когато самото приложение ще Ви предложи близко до Вас устройство.


Съвместимост на Philips HUE с други системи.

Смарт лампите Immax NEO използват технологията Zigbee, за да комуникират, и можете да ги свържете с продукти на Philips HUE, IKEA или Samsung SmartThings. Същевременно те са съвместими с гласовите асситенти Amazon Alexa, Apple Siri преки пътища и Google Assistant.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и