Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Революционна функция SpaceSense, ново приложение и WiZ продукти

За марките

Със своята функция SpaceSense WiZ носи революционна иновация в домашното осветление. Освен това представя новото приложение WiZ V2, както и нови продукти.

Още по-голям комфорт за потребителя. Това е обобщение от едно изречение на новото приложение, функции и продукти от смарт осветлението WiZ. Благодарение на тях вашият дом ще бъде по-комфортен и забавен.

SpaceSense – революционна иновация в домашното осветление

Основите на уникалната функция SpaceSense лежат върху революционната патентована технология за откриване на Wi-Fi мрежа, която извежда домашната автоматизация на ново ниво. Wi-Fi сигналите, които са в стаята, се използват за засичане на движение. Те откриват леки смущения в Wi-Fi сигналите, когато някой е на дадено място. Тези малки вариации в силата на сигнала се записват от системата и лампите WiZ научават дали човек или предмет се движат в стаята. Засичането работи във всички посоки и не изисква директна видимост по време на монтажа, на сензори или батерии, в сравнение с традиционния сензор за движение. Освен това не е нужно да се притеснявате, че поверителността ви ще бъде нарушена. SpaceSense не засича точното местоположение на хората и също така не разпознава лица. Събраните данни не се прехвърлят към интернет или облачни услуги.


SpaceSense ще направи живота ви по-лесен всеки ден. Той автоматично ще включи светлина в дадена стая веднага щом влезете и ще я изключи, когато излезете от стаята. Системата отива още по-далеч благодарение на индивидуалните настройки. Например, можете да попречите на вашите домашни любимци да включват и изключват осветлението, когато се движат из стаята. За да направите това, просто инсталирайте поне две лампи във всяка стая и ги свържете към приложението WiZ V2.


Новото приложение WiZ V2

За първи път от стартирането си през 2016 г., WiZ преработва своето приложение, което е ядрото на цялата екосистема, обединявайки и предавайки всички неговни функции. За да го използвате, е необходима инсталация, тъй като не е актуализация на оригиналната версия, а е новост. Има много нови функции, включително споменатия SpaceSense. Най-големите му предимства са още по-доброто и опростено управление. Трябват ви само няколко кликвания, за да нагласите всичко според вашите нужди.


Друго подобрение в оформлението на приложението е неговият по-ясен вид и по-плавно взаимодействие. Началната страница предлага преглед на всички стаи, така че можете да видите дали лампите са включени, нивото на яркост и използваните в момента режими. Като просто движите пръста си около иконата на стаята, можете да коригирате настроението, да регулирате яркостта или да преглеждате групи устройства в приложението. Всичко това е интуитивно и бързо.

Нови продукти WiZ

Компанията Signify непрекъснато разширява продуктовото си портфолио с нови видове осветителни тела и лампи, с които можете да обзаведете дома си точно по ваш вкус.


Преносимият лампион Pole е чудесен избор за вас, ако искате да осветите цялата стая с безброй цветови комбинации. Тази висока лампа ще създаде желаната атмосфера чрез светлинни ефекти, които се отразяват върху стените на стаята. Стойката му също е подвижна. Можете да поставите лампата където пожелаете.


Нововъденението от семейството настолни лампи и лампиони WiZ е линейната лампа Bar. Това е тясна релса, излъчваща много цветове. Поради размерите си е подходяща за по-малки помещения.


Ако търсите обмислен начин да озарите пространствата на вашия дом, таванният панел е тук за вас в тънък и елегантен дизайн, който се вписва във всеки интериор.


Можете също да използвате продуктите WiZ на открито. Екстериорната верига с лампички ще озари вашата градина или балкон с 16 милиона цвята, и то не само през празничния сезон. Тя е напълно водоустойчива и лесно издържа на атмосферните влияния. Предлага пълна палитра от бяла и цветна светлина, така че можете да я използвате за разкрасяване на външни и вътрешни пространства през всеки сезон.


Най-новият светлинен аксесоар е Smart Button, който ще ви позволи да контролирате осветлението само с едно щракване. Този преносим бутон изпраща безжично команди направо до лампите, така че ще работи и с нефункционираща Wi-Fi връзка. Можете да го залепите на стената или да го прикрепите към всяка метална повърхност (например хладилник), тъй като има магнит в задната си част.Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и