Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Пригответе се за лятото с вентилатори за таван!

Осветление на интериора

Лятото почти дойде, а с него идват и високите температури. Изпреварете жегата и се пригответе за горещите дни в дома си.

Казвате си го всяка година, когато ви връхлети непоносимата жега, от която не можете да се скриете, и казвате: "Догодина най-после ще си вземем вентилатор." Въпреки това годините си минават, а вие все още не сте си взели. В момента едва ли мислите за това, защото жегите още не са дошли. Все пак знайте, че когато това се случи, ще сте благодарни, че сте се подготвили. А как да се подготвите за горещите вълни по най-добрия начин? Какво ще кажете за един таванен вентилатор.


null 

Охлажда през лятото, затопля през зимата

Щом дойдат топлите дни, като тези в последните години, ще се радвате, че имате вентилатор в дома си. Разбира се, най-добрият начин за проветряване е отвореният прозорец, който ще допусне чистия въздух в дома ви и ще ви позволи да дишате по-добре. За съжаление в горещите дни отварянето на прозорец влошава нещата. Отварянето на прозорец за по-дълго време ще вгара повече горещина, отколкото е имало досега. По този начин въздухът у вас ще стане по-труден за дишане, което е доста неприятно през нощта, когато искате да спите, но жегата ви пречи. Един вентилатор може да ви спаси от всичко това. Въздушният поток приятно ще охлади жилището ви и ще очаквате с нетърпение да се приберете към домашния бриз. Въпреки това домът ви не е единственото място, на което можете да сложите вентилатор. В места като офиси, конферентни зали или ресторанти, където жегата се разраства дори повече, таванните вентилатори ще влязат в употреба.


null

Може би сте си мислили да си вземете таванен вентилатор, но след това сте се чудили какво ще го правите през зимата, когато не искате топлината да напуска дома ви. Имаме чудесна новина за вас. През зимата може да бъде точно обратното - с вентилатор. Щом смените предавката на обратен ход, вентилаторът връща топлия въздух от тавана и по този начин спомага отоплението на стаята. Друго предимство е управлението му, което може да се извършва или директно от самия вентилатор, или чрез дистанционно управление. По този начин можете да го включвате и изключвате от комфорта на собствения си диван, когато решите, че стаята се е охладила достатъчно.


null

Вентилатори със и без лампа

Може би все още не сте сигурни дали да си купите вентилатор за таван или не. За съжаление стаите ви не са надуваеми и вентилаторът не може да се сложи до полилея или лампата? Или пък си мислите, че имате нужда от нов полилей, защото старият бавно загива? с един таванен вентилатор можете да отстреляте с един куршум два заека. В нашите предложения можете да откриете много таванни вентилатори с лампа, които ще ви служат и през лятото, и през зимата, и освен това ще светят приятно. Освен това можете да избирате от много интересни видове, които ще подчертаят дома ви и ще му добавят дръзка нотка.
 
А ако не искате да сменяте полилея и имате достатъчно пространство, можете да си вземете просто вентилатор без лампа и да си имате отделно устройство за всяка функция. Това е - полилей или друга лампа за таван за осветление и за охлаждане и затопляне на стаята , вентилатор. А в случай, че не искате да прикрепяте вентилатор към тавана на всяка стая, предлагаме и широка гама подови вентилатори, които можете да поставите където поискате. 
null            nullnull
Затова молим да не забравяте, че дори когато времето не е идеално, това няма да продължи вечно. Горещите дни ще пристигнат съвсем скоро и затова не трябва да забравяте да се подготвите за това навреме и да се сдобиете с някои от нашите вентилатори.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и