Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Пазаруването в Lampite.bg си заслужава

Пазаруването в Lampite.bg си заслужава
Относно покупката

Lampite.bg се стреми да направим пазаруването на клиентите си възможно най-удобно. Ето защо безплатната доставка и 60-дневният срок за връщане на стоките са гарантирани в нашия електронен магазин.

Знаем, че доволният клиент ще се върне и затова полагаме максимални усилия, за да можем да предложим добре организиран електронен магазин, пълен с вдъхновение, удобно пазаруване и бърза и надеждна доставка. Нуждите и изискванията на клиентите продължават да растат и затова ние постоянно адаптираме асортимента си към актуалните нужди на клиентите и търсим нови начини да направим пазаруването по-удобно и комфортно.


Безплатна доставка и удължен срок за връщане


  • Искаме нашите клиенти да имат възможно най-много предимства при пазаруване, затова предлагаме безплатна доставка за стандартни стоки при достигане на определена стойност на поръчката.
  • Освен това удължихме стандартния срок за връщане на стоките до 60 дни (само за физически лица, т.е. не сте включили ЕГН или ДДС номер в поръчката си). Можете да намерите повече информация в Общите условия за ползване.


Голямо разнообразие и бърза доставка


  • В момента предлагаме стоки от над 200 марки осветителни тела и разполагаме с 50 000 различни продукта, от които клиентите могат да избират в добре организирани категории. 
  • До момента сме доставили над 4 милиона поръчки, а през октомври тази година завършихме изграждането на нов модерен склад, който ще ни позволи да отговорим по-бързо на нарастващото търсене на нашата продуктова гама.Вършим работата си всеотдайно и с желание да се усъвършенстваме, а хилядите положителни отзиви от доволни клиенти, както и многократното включване на компанията ни в класациите на европейските лидери в е-търговия, са доказателство, че успяваме да бъдем надежден партньор за нашите клиенти, предлагайки им богат асортимент, добри съвети, но и вдъхновение, за да внесат повече светлина в дома си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и