Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Отново на училище? Със стил и качество

Новини и обяви

Светът на светлините ще направи есенния сезон на връщане към училище по-лесен както за малки, така и за големи. Просто разгледайте богатия ни избор от осветление за детска стая, продукти за качествен сън или пазарувайте за качествена раница.

Календарът никога не лъже. Затова, когато погледнем в него, знаем, че есента и с нея свързаните учебни задължения са тук. На учениците, учащите и студентите от всяка възраст трябва да направим връщането в учебните парти колкото се може по-приятно. И това ще бъде лесно с помощта на нашите качествени и дизайнерски продукти.


Осветление за детска стая

Пътят към мечтаните отлични оценки и похвали в дневниците започва с обзавеждането на стаята, която е само за тях. Качественото осветление на детската стая е основата, върху която ще построят своите учебни успехи. Затова при избора на осветление освен дизайна обмислете и необходимата функционалност. Тя е различна в зависимост от времето за домашни задачи и моментите на релакс.В нашата оферта за детски люстри можете да откриете стотици, които винаги са надеждни. Сред актуалните хитове е многоцветният таванен аплик OXFORD. Освен с разнообразна гама от цветове , той се отличава с премисления дизайн и брой на крушките. Може лесно да освети всяко ъгълче на стаята. Най-малките ще обикнат люстрата на Philips с мотиви от любимия анимационен филм Търсенето на Дори. Можете да регулирате височината на люстрата от 260 до 1 138 милиметра, лесно приспособявайки я към ежедневните дейности. Люстрата е задължителен аксесоар в детската стая, като писалка и линийка за учениците. Но не е единствената. На бюрото им трябва качествена лампа, която да защитава детските очи от слаба светлина и да свети директно върху страниците на тетрадките и учебниците. Можете да се надявате, че настолна лампа ROMERO от марката Brilagi ще гарантира това. За най-малките можете да направите заспиването приятно с чаровната лампичка във формата на пчеличката Мая.Можете да осигурите още по-добро осветление на стаята на вашите деца, като се обърнете към стенни лампи. И тези можете да намерите в нашия електронен магазин в огромно разнообразие от форми и дизайни. Мислиме за всички възрастови групи.

Качествен сън за вашите деца

Това не е просто фраза от учени книги. Качественият живот, особено детският, се определя от спокоен и непрекъснат сън. Вероятно не ще бъдете изненадани, че в нашата оферта имаме и за него. В специалната категория можете да разгледате матраци от надеждни доставчици, да изберете качествени спално бельо и прострадала, или да закупите за детската стая нощно небе изпълнено със светещи звезди.

Раница или калкулатор?

Ако вече трябва да се върнем училище, да го направим със стил. Нашият избор на раници и чанти ще хареса основно на студентите от средните и висши учебни заведения. И защо да не добавите в новата раница и калкулатор, който винаги ще помага за правилните изчисления.

Играчки, пътувания, здраве и много други

Не забравяйте, че нашата специална секция за деца съдържа много повече, отколкото сте прочели в предишните параграфи. Тук ще откриете играчки от всякакъв вид, включително интелектуални пъзели и 3D конструктори, които ще тренират острата детска ум. Освен това има и потребности за пътувания, мебели за най-малките, продукти за здраве и хранене, както и оригинални шапки с челник.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и