Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Оформление на окабеляването и съвети за осветлението, когато преобразувате превозно средство в жилище.

Новини и обяви

Къде да отида на почивка тази година? Почти всеки си задава този въпрос. Поради настоящата ситуация, възможностите са малко ограничени. Затова тази година интересът към ваканциите с моторизирани жилища нараства. Но какви са възможностите при такът тип почивка?

Да притежавате или да наемете каравана? 

Ако не мислите, че този тип ваканция ви подхожда, а е само нещо еднократно, просто за да заведете семейството на почивка, определено една каравана под наем ще ви свърши работа. Въпреки това има и хора, които биха използвали караваната доста по-често. Това може да е моментът, в който да си купите ваша добствена каравана. Или можете да преобразите един обикновен бус.


За какво трябва първо да помислите?

На първо място е необходимо да закупите микробус, подходящ за подобна реконструкция. Един експерт ще ви посъветва точно това. След това детайлно трябва да обмислите цялата реконструкция, дори да я начертаете на хартия. С всичко. Това включва електрическо свързване, водоснабдяване, окабеляване. Инсталацията е една от стъпките след първоначалното чертане. Трябва да помислите как ще готвите или споте, също и къде ще е най-добре да поставите превключватели и контакти. Това е свързано и с подходящите лампи, без които никой дом на колела не може.


 

Разбира се, изискват се добра изолация и термо подплата за цялото возило. Всички малки детайли, необходими за превръщането на превозното средство в кемпер. Със сигурност ще има много неща, които сръчно трябва да свършите сами. Въпреки това не се препоръчва да изпълните цялата реконструкция самостоятелно. Много детайли, за които може да не се досетите, са причината да се консултирате с експерти и те да свършат работата според вашите изисквания.


Подходящи лампи за каравани

 

Един от най-подходящите видове лампи са таванните спотове. Можете да избирате от няколко типа. Например, или класически, или позициониращи, които можете да местите по различни начини. Ако ви се иска друг тип, трябва да обърнете внимание на дълбочината на крушката. Необходимо е да помислите за това по време на изолацията, за да има достатъчно място за нея. Препоръчваме ви да изберете от LED видовете, които не се нагряват като другите крушки.

Всички лампи, които искате да инсталирате в интериора, ще се нуждаят от различни контакти или превключватели. Ще откриете както класически, така и сензорни или дистанционни в нашия магазин. Всичко това се отнася до лампите. Можете да имате и класически превключвател, и интелигентен превключвател, които могат да се управляват от дистанционно или от смартфонРазличните LED ленти също са много практични. Имаме много, от които да избирате. Както едноцветни, така и различни RBG LED ленти. Те също ви гарантират целия цветови спектър на осветлението.

Със сигурност ще искате да поседите и навън. Много ще ви помогнат някои лампи или различни фенерчета и челници при различни приключения с возилото. Те никога не стигат при подобни почивки. Можете да създадете магична атмосфера с приятна керосинова лампа

Ще се нуждаете и от различни лампиМожете да избирате от различни видове, работещи на батерии, които имат предимството да са преносими, или с кабел до леглото. А ако планирате да празнувате различни поводи, ще откриете и много различни светлинни вериги и подобни видове лампички.И за да се чувствате комфортно, дори и в студените вечери, може да вземете един екстериорен нагревател със себе си. С това нищо няма да ви провали идеалната ваканция.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и