Безплатна доставка при покупки над 180 лв.

60 дни за връщане

Експертни съвети

+359 24928465

Вход / Регистрация

0

0,00лв.

Вашата количка е празна.

Пазарувайте за още 180,00лв. и ще получите БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Обратно на училище

Време на четене 3 минути
Новини и обяви

Ваканцията привършва и започва новата учебна година. Помислете за децата и им поръчайте ново осветление, което да направи началото на училищните отговорности поне малко по-приятни!

Всяка година след края на лятото идва нова учебна година. Повечето деца вероятно не се вълнуват, но няма какво да направим по този въпрос. Отговорностите се обаждат. Но дори ученето, четенето, писането и смятането могат да бъдат по-приятни. Не знаете как? Съветът ни е закупуването на ново детско осветление. А ако децата си го избират сами, могат да бъдат дори още по-щастливи. 


Централно осветление

Първо, много важно е т. нар. централно осветление. В нашето предложение за детски лампи има много детски полилеи и други лампи за таван. За деца от всяка възраст. Повечето деца си имат любими супергерои. Помислили сме и за това. При нас ще откриете детски лампи с мотив на различни герои от комикси или много други различни мотиви като животни, цветя и др. Момчетата ще харесат детските полилеи със самолети и коли. Всеки може да избира. А що се отнаса до цветове, въображението няма лимит. Дори ако стаята има и розово, и синьо, ще можете да съчетаете цветовете на лампите според всеки цвят, за да направите всичко приятно за окото.
Освен детските лампи за таван е много важно да се помисли и за детските аплици. При лампите можете да избирате от широка гама детски мотиви. Ако имате нужда от лампа на място без връзка с електричество, просто купете детска лампа, захранвана от батерии.


Осветление на бюрото

Друго важно нещо е осветлението на бюрото. Тук ще Ви трябват различни настолни лампи. Най-подходящи са тези, които се въртят, или пък можете да избирате от настолните ни лампи с димер. С тях можете да регулирате светлинния интензитет. Лампата е много важен компонент в детската стая. LED настолните лампи могат да Ви помогнат да спестите електроенергия. Ако искате да си спестите възможно най-много място, най-популярни в днешно време са LED лампите. От тях също имаме огромен избор. Можете да ги слагате на бюро или да ги прикрепяте с щипка където Ви е нужно. Също доста големи помощници са LED лампите, захранвани от батерии. Но не е нужно да взимате класическа лампа. Можете да поръчате LED настолна лампа с дисплей, сензорна настолна лампа, USB LED лампа или димируема настолна лампа. Накратко, лампата е важна за много дейности, за да не може детето Ви да навреди на очите си или да се изморява ненужно.
 


По-добър сън

С идващата есен започва и да се стъмва по-рано. Това означава само едно - децата Ви ще заспиват и ще се събуждат, когато е тъмно. Затова трябва да помислите как да направите заспиването и събуждането им по-приятно. За тези случаи много подходящи са аплиците, които ще светят с димирана светлина точно до леглото. Ще се намери нещо дори за тези, които не обичат да заспиват на тъмно. Както заспиването, така и събуждането ще бъде по-приятно. Когато димирате светлината от един аплик, ще се събуждате по-щастливи.
Ако децата Ви се лутат в тъмното до тоалетна или търсят пътя до Вашата спалня, ще оценят лампите за ориентация със сензор, които започват да светят, когато засекат движение.
 
null


Ако все още не сте разрешили случая с лампите за детската стая, сега е Вашият момент. Освен от избора ще сте доволни и от цените. Можете да откриете много детски лампи на специални цени.

Автор на статията: