Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

LED антибактериални крушки

Новини и обяви

Mirela

LED антибактериалните крушки лесно ще неутрализират миризмите и ще се борят с бактериите само като светят.

Представяме ви LED антибактериалната крушка. Повърхността ѝ съдържа невидимо нано покритие, което разгражда и неутрализира миризмите и се бори с ежедневното осветление срещу бактериите, които могат да започнат да се образуват върху класическа крушка. Принципът е прост. Видимата светлина, генерирана от крушката, активира нано покритието. Естествената циркулация на въздуха ще донесе бактерии и миризми в близост и след това те се разграждат и неутрализират веднага след контакт с повърхността на крушката. Функцията на нано покритието е постоянна и напълно безвредна за хората, животните и околната среда и не се изразходва материал по време на реакцията. В допълнение, постоянното покритие ще издържи много години. И то толкова трайно, колкото и продължителността на живота на самата крушка, която достига до 10 000 часа осветление.


Не е нужно да се притеснявате, че покритието ще повлияе на яркостта или цвета на светлината. То е прозрачно, така че не можете да правите разлика. Подходящото разположение на крушката е в отворено осветително тяло или лампа и идеално пасва на най-разпространените цокли E27. Предлага се във варианти с различен интензитет на светлинна температура.


Направете още една крачка към чист дом, като вземете бактерицидна лампа. Тя използва ултравиолетова радиация за унищожаване на различни видове микроорганизми.


Автор на статията:

Mirela Produkťák, Překladači

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и