Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

LED антибактериални крушки

Новини и обяви

LED антибактериалните крушки лесно ще неутрализират миризмите и ще се борят с бактериите само като светят.

Представяме ви LED антибактериалната крушка. Повърхността ѝ съдържа невидимо нано покритие, което разгражда и неутрализира миризмите и се бори с ежедневното осветление срещу бактериите, които могат да започнат да се образуват върху класическа крушка. Принципът е прост. Видимата светлина, генерирана от крушката, активира нано покритието. Естествената циркулация на въздуха ще донесе бактерии и миризми в близост и след това те се разграждат и неутрализират веднага след контакт с повърхността на крушката. Функцията на нано покритието е постоянна и напълно безвредна за хората, животните и околната среда и не се изразходва материал по време на реакцията. В допълнение, постоянното покритие ще издържи много години. И то толкова трайно, колкото и продължителността на живота на самата крушка, която достига до 10 000 часа осветление.


Не е нужно да се притеснявате, че покритието ще повлияе на яркостта или цвета на светлината. То е прозрачно, така че не можете да правите разлика. Подходящото разположение на крушката е в отворено осветително тяло или лампа и идеално пасва на най-разпространените цокли E27. Предлага се във варианти с различен интензитет на светлинна температура.


Направете още една крачка към чист дом, като вземете бактерицидна лампа. Тя използва ултравиолетова радиация за унищожаване на различни видове микроорганизми.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и