Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да използвате осветлението в съблекалня или гардероб?

Новини и обяви

Разбира се, че осветлението в главните стаи е важно. Но то може да се използва и в други помещения, като дрещници и гардероби. След като се сдобиете с подобни лампи, ще видите предимствата им.

Каква е целта на лампата в дрешник или гардероб?

Необходимо е да имате много лампи във всички части от дома си. Идеята да не можете да включите лампата и да сте у дома, след като се стъмни, е много дискомфортна. Освен факта, лампите са създадени, за да можете да вършите разни неща, ви трябват и такива за осветление на огледалото например. В този случай е добре да имате лампакоято не свети много и предава реалния ви вид. Затова ви трябва подходяща лампа или подходяща крушка

Също много важно е и да имате осветление в различни стаи и ъгли, за които дори не сте се сещали. Това са дрешници, гардероби, килери, мокри помещения или подобни места за складиране на храна или дрехи. Някак логично е да имате в дрешника. Отваряте вратата и главната лампа се включва. Луничките, спотовете и други подобни типове лампи ще ви свършат идеална работа за това. Въпреки това е хубаво да имате осветени рафтове или отделни шкафчета с дрехи. Когато отворите шкафа, ще разберете колко е удобно и приятно. Гардеробът обикновено е голям и тъмен. Следователно дори да включите главната лампа, може трудно да намерите без светлина любимата си черна тениска.Кои лампи трябва да изберете?

LED лентите ще паснат много добре на вашите дрешник или гардероб. Могат да се сложат на външните или на вътрешните ръбове на шкафа по всякакъв възможен начин, за да можете винаги да виждате добре дрехите и аксесоарите си. Така бързо ще намирате любимите си дрехи. Често ходите до дрешника само за нещо, което стои достъпно на ръба, и не е нужно да търсите навсякъде дълго време. Но не можете да го направите, ако вътре е тъмно. Затова сензорните лампи или друг тип малки лампи за контакт са много удобни. Също много популярни са различните лампи за ориентация.

 


В допълнение към местата с дрехи, лампите са важни и на места, на които държите храна. Когато отидете до килера или шкафа за нещо, но също така и до стаята, в която държите пособията за чистене. Тук също малко светлина ще ви бъде полезна. Сензорните лампи, които се включват на секундата, щом засекат движение, са идеален избор за такива места. Освен това и любимите LED ленти пак ще свършат работа. Ако все още не сте закупили осветление за гардероба, дрешника или килера си, сега е идеалното време да научите за ползите от него.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и