Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Гъвкави соларни панели - тенденция в света на фотоволтаиката

Гъвкави соларни панели - тенденция в света на фотоволтаиката
За марките

Обмисляте да се оборудвате със соларни панели, но проблемът е голямото им тегло или формата на покрива ви? Имаме решение за вас. Новата технологична компания Sunman Energy идва в нашия електронен магазин. Запознайте се със света на ултралеките гъвкави соларни панели, които предлагаме.

Бъдещето на соларните панели наближава

Технологичната компания Sunman Energy е световен лидер в разработването и производството на ултралеки гъвкави панели. Те са превърнали дългогодишния си опит и визионерски идеи в реалност, допринасяйки за бъдещето на пазара на соларни продукти. Прецизните изследвания и разработки на композитни материали водят и до създаването на първия в света лек и гъвкав соларен панел без стъкло, използвайки технологията eArc.

Революционната технология eArc

Технологията eArc позволява пълно отсъствие на стъкло при производството на фотоволтаици и открива изключително много възможности за поставяне на соларни панели. Благодарение на ниското си тегло те могат да се монтират на обекти с лоша или ниска статика или на сгради с необичайна форма.

Ниското тегло на фотоволтаичните панели eArc на компанията Sunman се дължи на доказани технологии (кристални силициеви клетки) и иновативна патентована система за капсулиране. Полимерните композити се използват за замяна на стъклото в предния покриващ слой на панела. Това води до значително намаляване на теглото му с до 70% в сравнение с класическия тип. Освен това той е с до 95% по-тънък, тъй като ширината му не надвишава дори два милиметра. Изключителната устойчивост на материала, особено на високи температури и климатични условия, също е голямо предимство на панелите Sunman.


Ниският капацитет на товароносимост на покрива не е проблем

Ако при търсенето на соларни панели сте се сблъскали с проблем, свързан с ниския капацитет на теглото, който вашият покрив може да издържи, или с необичайната форма на мястото, предназначено за фотоволтаици, обърнете внимание. Точно за тези случаи соларният панел с технология eArc е идеалното решение. Фактът, че това е революционна иновация, се вижда и от числата. Изчисленията сочат, че до 40% от търговските и промишлените покриви нямат минимален капацитет на тегло, за да поддържат класическите стъклени модули. Те могат да бъдат монтирани само в случаите, когато сградите имат минимален капацитет на теглото от 15 кг/м2. В миналото, ако сградите са имали по-ниска стойност от тази, единственото решение е било допълнително конструктивно укрепване, което е значителна финансова и строителна тежест. Но с панелите Sunman можете да се справите с необходимата товароносимост от около 5 кг/м2.

Благодарение на своите параметри гъвкавите соларни панели са идеално решение, особено за: 

  • Покриви с ниска товароносимост
  • Вили или къщи с нетрадиционен покрив
  • Обекти с необичайни форми
  • Подвижни обекти (каравани, лодки, автомобили, камиони и други)

Бърз монтаж

Това не е краят на предимствата. Важно предимство на панелите eArc е до 40% по-бързият монтаж в сравнение с класическите. Той се извършва под формата на залепване, с помощта на специални лепила, монтажни подложки и други аксесоари. Така че няма нужда от сложно пробиване с винтове или монтажни материали. Монтажът може да бъде извършен по този начин на повечето видове покриви, независимо дали са изработени от ламарина, асфалт или стъклени повърхности, или PVC листове. Можете също така да извършите прикрепването вертикално.

Офертата в нашия електронен магазин 

В нашия електронен магазин можете да избирате между два вида соларни панели Sunman:

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и