Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Гаранция за връщане на парите ви при продуктите на Philips Hue

Новини и обяви

Искате ли да разхубавите дома си със смарт осветление, при което можете сами да изберете интензитета или цвета на осветлението? Искате и сами да зададете времето на светене? Осветителните тела Philips Hue са чудесен избор. Но какво ще стане, ако с тази модерна форма на осветление не се разберете? Дори и това не е проблем. Можете да разчитате на 60-дневна гаранция за връщане на парите ви от Philips и да изпробвате продуктите означени като Hue. И какво точно означава това?

Гаранция за връщане на пари за продуктите на Philips Hue

Сега вече не е нужно да се колебаете дали да замените старите си крушки с осветителната система Philips Hue. Просто я вижте и пробвайте. Вярваме, че ще останете доволни от нея.

Ако обаче установите, че продуктите на Philips Hue не са изпълнили очакванията ви, възползвайте се от гаранцията за връщане на парите ви в рамките на 60 дни.


Как да се възползвате гаранцията за връщане на парите?

1. Изпращайте стоката не по-късно от 60 дни от датата на получаване на пакета ви на адрес: Post ONE / Packeta, ID 91755874, Челопешко шосе 14, 1839, София. Препоръчваме застраховане на пакета и изпращането му като чуплива пратка.

2. Върнете стоката ненарушена, в оригиналната и опаковка, с всички аксесоари и оригинал от документа за покупка.

3. Парите от разписката ви за продажба ще ви бъдат върнати в рамките на 60 дни по банковата сметка, посочена в попълнения талон.

4. Гаранцията за връщане на парите ви важи само за продукти на Philips Hue, платени в брой или с кредитна карта.


Гаранцията за връщане на парите важи за продуктите на Philips Hue, закупени до 31. 12. 2021 г.Причини за закупуването на продукти на Philips Hue

Системата за домашно осветление на Philips Hue е уникална в четири точки:

  • Не е нужно да ходите до превключвателя. Управлявате осветлението от вашия мобилен телефон и таблет с приложението на Philips Hue.
  • Вие създавате атмосферата, която искате. Можете да адаптирате интензитета и цвета на светлината по всяко време.
  • Пазете дома си от крадци. Програмирайте си времето за осветление, така че да изглежда, че сте вкъщи дори когато не сте.
  • Превърнете осветлението в преживяване. Синхронизирайте осветлението с музика, филми и игри. Единственото ограничение е вашето въображение.


null
 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и