Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Елегантни лампи от марката Eglo

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Искате ли да се сдобиете с качествено осветление с първокласна гаранция за безопасност за дома Ви? Това и огромен асортимент от лампи се предлагат от марката Eglo.

Няколко думи за производителя

Eglo е австрийска семейна компания, чиито корени стигат чак до добре познатия Тирол. Основателят на компанията е мъж, наречен Лудвиг Обвийзер. Eglo е обвързана в производството на осветление повече от 50 години. Благодарение на първокласното качество и голямата популярност сред клиентите компанията се разпространява почти по целия свят. Има повече от 70 учреждения в над 50 държави. Компанията е един от главните производители и търговци на лампи на световния пазар. Нейното предимство е и това, че разработва сама почти 90% от продуктите си. Това осигурява нейната независимост в прилагането на нови продуктови решения. Компанията се основава главно на целенасоченост, постоянство и постоянно развитие. От 2006 г насам почти цялата продукция се състои от LED източници на светлина, които превъзхождат останалите по продължителност на живот и пестене на енергия. Производителят Eglo се фокусира върху производството на интериорни и екстериорни лампи. Той произвежда стилни декоративни лампи за дома и градината. Главният акцент пада върху дизайна и качеството на всички продукти.


Основни съображения

Ако Ви интересува как компанията мисли и действа, можете да прочетете в този параграф за основните принципи на марката Eglo.

Бързото разрастване на Eglo беше и продължава да бъде предисвикателство, което помага на марката да отговаря на разбиранията за регионални и световни взаимосвързаности. Факт е, че компанията има световен досег, но все пак остава семеен бизнес с тиролски корени. Тя стои зад мнението, че размерът на компанията може само да бъде предимство, ако нещата работят дори в малък мащаб, те трябва да са идеално организирани и взаимосвързани.

Един от главните принципи е да се съхрани това, което е работило преди, и контролът над развитието, производството и логистиката си остава фактор за успех. Друг важен аспект е постоянната поддръжка на партньорите и служителите, защото това е единствения начин да се създава партньорство, траещо десетилетия.

Както вече споменахме, компанията прогресивно се опитва да мисли локално и да действа глобално. Целта е да се вземат предвид различните регионални нужди, постоянното наблюдение на развитието в употребата на лампи в човешките навици на живот. Свързана е и с усещането за нюанс, способността за слушане и за търсене на вдъхновение от различни дисциплини.

Да погледнем силните страни на компанията Eglo и това, което марката може да Ви предложи.


Голямо количество лампи в комплекти 

Вашият дом има нужда от нови лампи и сте решили най-после да закупите такива? Трябва да съчетаете лампите, за да изглеждат добре, но също и да може екстериорните и домашните лампи да светят идеално. Въпреки това, мнозинството се проваля тук и не знае как да избере настолна лампакоято да подхожда на конкретен полилей. В този аспект ще се зарадвате на лампите Еglo. Защото ще откриете много от тях в комплекти. Просто трябва да изберете полилей, а после от същия комплект избирате aплик, настолна лампа или лампион

Този производител наистина стои зад заявлението: простотата е красота. Лампите имат елегантна и минималистична визия, която комбинира естествен характер от дърво и метали, например за златист или меден декор. Следователно лампите се превръщат в необикновената добавна към всяка стая.


 
Можете да вземете лампи Еglo за Вашата всекидневна стая, спалня, детска стая, както и за кухнята и другите стаи в дома Ви. Всеки продукт изглежда много стилно и интересно. Затова никога няма да сбъркате с лампите Еglo. Поради факта, че производителят постоянно напредва в техническия прогрес, в офертата на Eglo ще откриете и осветителни тела, наречени Eglo Connect, което ви гарантира смарт дом. При тези лампи можете да избирате интензивност на светлината, както и цвят на светлината. Те имат и функция таймер, която ще улесни живота Ви. Можете да ги управлявате и настройвате с дистанционно управление, смартфон или таблет чрез Bluetooth. Можете да прочетете повече в статията за смарт технологията Eglo Connect.
 

Можете също да осветите екстериора си с различни екстериорни лампи, които ще откриете не само поотделно, но и в комплекти. Можете да имате градински лампи, аплици или таванни лампи в еднакъв стил. Както добре знаете, освен на хубавия дизайн, трябва да обърнете внимание и на безопасността при екстериорните лампи. Тъй като те често влизат в контакт с дъжд, сняг и други атмосферни условия. Разбира се, това е взето в предвид за екстериорните лампи и затова те са направени така, че да устояват на тези условия без никакъв проблем. Друго предимство са лампите, които се aктивират при движение или след като се стъмни. Те допринасят за повишения комфорт, но също и за безопасността във Вашето ежедневие и това на близките Ви. Не се страхувайте да осветите тъмните места на градината си или местата за седене в нея. Различни ъгли на градината са потопени във впечатляваща светлина, която създава приятна атмосфера.
 

Лампите от марката Eglo са много модерни и имат най-доброто качество. Просто трябва да ги разгледате сами. Можем да Ви уверим, че ще откриете точно това, от което имате нужда.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и