Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Дизайнерско осветление в скандинавски стил

Новини и обяви

Скандинавският стил има своя уникален чар. Свежда се до простота, чистота, елегантност и особено до практичност. Оставече се този стил да завладее и Вас!

Пуснете скандинавския стил в дома си 

Скандинавският стил е красив, защото в него няма нищо крещящо и прекалено. Характеризира се с практичност, но също така и с простота, което никак не е скучно. Точно обратното. Той е елегантен. Оборудването на скандинавския стил изглежда хармонично и създава красива и уютна атмосфера. Този стил може би никога няма да излезе от мода. Той е вечен. Фактът, че едно жилище, обзаведено в скандинавски стил, изглежда приятно и уютно, е възможен и благодарение на използваните материали. Много често ще откриете в него много естествени материали, които в правилната комбинация със семпли цветове създават минималистичен дизайн , който би зарадвал всеки.Както подсказва името, този стил произлиза от Скандинавските страни. Но става много популярен и сред другите държави. Ще откриете предимно светли цветове като светлосиво, кремаво и бяло. Няма да видите тъмни ъгли и кътчета. А точно обратното. Скандинавският стил прави стаята просторна и открита. Огледалата, които също принадлежат на този стил, също имат собствен чар.Този стил е много практичен, защото не е натруфен. Ако искате да обзаведете дома си със стил, забравете за ненужните миниатюрни декорации, разположени из цялата всекидневна и събиращи прах. Не прекалявайте с декорациите. Различните стилни плетени одеяла и възглавници винаги изглеждат добре. Въпреки това все пак трябва да има някоя и друга декорация. Ваза или свещ, например във винтидж или селски стил, винаги ще е подходящ акцент за естествения вид на мебелите.


Осветителни тела със скандинавски дизайн

Вече се запознахте с оборудването, сега да не забравяме и дизайнерските осветителни тела, който ще паснат на стила. Те ще ви служат и от практическа гледна точка, и от естетическа. Те ще играят и декоративна роля. Един хубав старинен или винтидж полилей или подобен тип висяща лампа може да се използва като основно осветително тяло. Определено ще си изберете от нашите дизайнерски полилеи.Ако не си падате много по полилеите или таваните ви са ниски, решението определено е дизайнерски спот, който идеално ще изпълни същата функция. Главната лампа трябва да бъде допълнена от различни лампи и малки лампички. Ще се развълнувате от предложенията ни за дизайнерски или дори естествени дървени продукти.Лампите за жилища в скандинавски стил за от най-добрите производители. Такива са например Eglo, които може да сте виждали и сред другите видове осветителни тела, но също Brilagi или Umage

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и