Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Басейн в светлината на прожекторите

Външно осветление на дома

Осветлението на басейна е прост ключ към наслаждаването на лятното плуване през целия ден и през цялата нощ.

Изглед към красивия плувен басейн, чиято повърхност е внимателно затоплена от лятното слънце. Това е нещо, което любителите на плуването очакват с нетърпение цяла зима. Но разхлаждането след целия ден, който е доминиран от тропически температури, също е преживяване, на което просто искате да се отдадете през лятото. Стилното и надеждно осветление ще ви даде магическа гледка към вашия басейн. Ако имате езерце в градината вместо басейн, няма никакво значение. Можете също така да го украсите с приятно осветление. Нека научим повече за осветлението на басейна.

Какво трябва да правят лампите за басейн?

Вероятно няма да се изненадате, тъй като прожекторите за басейн са разположени под повърхността, в дълбините на вашия басейн, те са в пряк контакт с водата през целия плувен сезон. Ето защо тяхната устойчивост на вода е абсолютно основен параметър при избора им.

Осветлението на басейна изисква много високи стойности на IP защита (защита срещу проникване). Стойността на IP защитата на осветителните тела за басейни в нашата оферта достига 68, така че осветителните тела могат да бъдат потопени във вода с целия си обем. За повече информация относно защитата на IP вижте тук.


Къде да ги поставите? И колко трябва да вземете?

Естествено направо във водата! Освен за поставяне в басейни има много други възможности в категорията осветление за басейн. Вече споменахме градинско езерце, което е направено за лампи с висока IP защита. Модерни са и различните видове фонтани.

Може също да се чудите колко лампи да вземете за вашия басейн. Отговорът не е ясен, но за средно големи басейни с площ от около 20 квадратни метра ще са достатъчни две лампи.

Осветете басейна за една магична нощ

Функцията на осветителните тела за басейни естествено се състои преди всичко в тяхната практическа употреба. Комфортът на плуването ще бъде удължен за вас до 24 часа на ден при закупуване на такива лампи. Със сигурност можете да плувате на тъмно, но за по-голяма безопасност е важно да осветите басейна, така че светлината да поддържа прозрачността на басейна и да не се отразява в него като огледало.

Осветлението на басейна също е един от най-добрите начини да превърнете градината си във визуално бижу през летните вечери и през нощта. Лъчите му изглеждат невероятно по време на нощно парти край басейна и романтични моменти. Цветните нюанси на водата сами по себе си са достатъчни за интимно осветяване на екстериорните пространства.

Един последен съвет: Препоръчваме ви да разгледате нашето предложение, тъй като в нашия онлайн магазин ще намерите и LED осветителни тела за басейн, които се различават основно по цвета на светлинните си лъчи.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и