Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Други

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Всякакви видове Смарт устройства


Открийте огромно разнообразие от различни Смарт устройсва в нашия магазин. Можете да преобразувате целия си дома, така че да е по-ефикасен и енергийно ефективен. Засилите вашата безопасност чрез някой от нашите Смарт контакти, които ви дава пълен контрол върху мощта на електричеството, което ползвате. Всичките Смарт продукти, които сме ви представили в този магазин са проектирани, за да подобрят и улеснят вашия живот. Можете да контролирате всичко, което се случва във вашия дом от разстояние чрез безплатно приложение. Разгледайте и нашите Смарт устройства за домашна сигурност, както и голямото разнообразие от Смарт осветление за вътрешни и външни помещение. Ние имаме и в наличност Смарт крушки, които са изключително ефиксани и енергийно ефектвини. 

 

Някой Смарт устройства за дома могат да ви помогнат да намалите излишния разход на вода и електричество. Именно затова, сме заредили със Смарт превключвател, който може да настройвате със специален режим на използване и дори с гласова команда. Ние можем да ви помогнем да подобрите изцяло вашия дом. Вземете си Смарт контакт за вграждане и използвайте Смарт уреди, за да засилите вашата безопасност и сигурност.

 

Използвайте нашия магазин, за да преобразувате и вашето вътрешно и външно осветление чрез нашите специални седмични промоции.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и