Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Челници

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Челници за глава 

Имате ли нужда от ярко осветление за вашето хоби, спорт или работа? Нашите челници за глава ще ви предоставят удобство, светлина и стабилизация. В днешно време този тип челници се използват доста често особено при интензивно движение или спорт. Можете да си закупите челници за риболов, планина или бягане. Въпреки това, челниците за глава могат да бъдат използвани от всеки, които има нужда от светлина и способността да използва ръцете си. Освен челници в друга категория можете да намерите и качествени фенерчета, предпазни екипировка и други предпазни ръкавици.


В този раздел ще намерите евтини челници, които можете да закупите на ексклузивни цени. Оборудвайте вашата екипировка с челиници за планина, които можете да използвате за лагеруване. По този начин ще можете да използвате ръцете си докато разпъвате палатката, правите вечеря или каквото и да е било друго. Тогава ще знаете със сигурност, че имате качествена светлина. Разполагаме и с Лед челник за глава, който е с изключително ярка светлина. Лед технологията е много издръжлива и предоставя наистина ярка светлина за вашето пътуване. Не се колебайте и разгледайте нашата категория от Лед лампи, аплици, осветлителни тела за баня и външно Лед осветление.


Освен всичко друго, имате възможност да грабнете някой от нашите артикули на намелени цени в нашия раздел от отстъпки. При покупка над 150 лв. ще ви доставим продуктите безплатно.


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и